Primus Essential Pot Set 2,3 L kokkärl

580 kr

Packa lätt och laga mat i naturen med slitstarka Primus Essential Pot Set med non-stick-stekpanna och två packbara aluminiumkastruller.

Läs mer

3 i lager

Artikelnr: BD260SR23 Kategorier: , , GTIN: 7330033906158
Beskrivning
 • Kompakt – får plats i packningen
 • Lättviktigt – lätt att bära
 • Hög kvalitet – slitstark aluminium
 • Smart design – två kastruller och stekpanna i ett set!
 • Non-stick – stekpannan är riktigt smidig

Laga mat utomhus med Primus Essential Pot Set kokkärl!

Två kastruller som du lägger i varandra och ett lock som också är en stekpanna. Det här är Primus Essential Pot Set som dessutom kommer med en smidig griptång för enkel hantering. Detta set är gjort för att göra det enkelt att laga mat utomhus.

I och med att du kan packa ihop setet till en kompakt enhet är det lätt att få kastruller och stekpanna med i packningen.

Aluminiummaterialet är slitstarkt och väl anpassat för smidig matlagning då du inte har tillgång till all standardutrustning i ett vanligt kök. Aluminium sprider värme på ett effektivt sätt och det är mycket bra med tanke på att du antagligen vill spara på bränsle.

Laga allt från stuvning till pannkakor

Med detta set kan du göra en hel del. Dels har du kastrullerna som fungerar för det mesta. Du kan laga gryta, soppa eller bara koka upp vatten snabbt. Locket är också en stekpanna och den har non-stick beläggning. Därmed kan du använda stekpannan till lite mer avancerade rätter som pannkakor.

Det blir lättare att göra alla glada och nöjda med denna flexibilitet. Barn och vuxna ser fram emot måltiderna på campingen eller på fjället när det är så enkelt att laga maten. Det här setet kan du använda för 2-5 personer utan att det känns som att matlagningen är för långsam.

Vem kan ha nytta av Primus Essential Pot Set 2,3 L kokkärl?

Primus Essential Pot Set 2,3 liter kokkärl är i första hand designat för dig som vill få enkel och smidig matlagning utomhus. Det är ett perfekt set för vandringen då du vill begränsa vikten på din packning och vill kunna packa ihop din utrustning på ett kompakt sätt. Detta set väger endast 639 gram. Även för camping är detta Primus kokkärlsset ett bra val.

Det finns till och med folk som väljer detta smarta set för att laga mat hemma. I ett mycket litet studentkök till exempel är det inte alls dumt att ha tillgång till så hög kvalitet utan att det tar upp en massa plats på de få hyllor som finns.

Eller varför inte preppa för ett nödläge? Primus Essential Pot Set 2,3 liter är ett bra val av kit för nödsituationer som exempelvis strömavbrott. Tillsammans med valfritt stormkök kan du då se till så att alla i hushållet får i sig varm mat trots att spisen inte fungerar.

Fakta

 • Volym: 2,3 liter
 • Vikt: 639 gram
 • Material: Aluminium
 • Kastruller: 2 st à 2,3 liter
 • Stekpanna: Non-stick
 • För 2-5 personer
 • Griptång

Våra favoriter

1.094 kr
780 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 2.547 kr.Det nuvarande priset är: 1.274 kr.
2.994 kr3.298 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 2.290 kr.Det nuvarande priset är: 1.145 kr.