Ledlenser NEO10R pannlampa för löpning & träning

861 kr

En av marknadens bästa pannlampor, speciellt anpassad för löpträning och annan krävande aktivitet. Med 600 lumen, steglös fokusinställning på käglan, diod med rött ljus bak och reflexdetaljer är NEO10R den optimala pannlampan.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
  • 600 lumen
  • Steglös zoom
  • Laddbart batteri via USB
  • 120 timmar batteritid
  • 150 meter räckvidd

Kraftfull pannlampa du kan lita på under mörka löparrundor

Detta är toppmodellen i NEO-serien. Det finns inte många funktioner som joggaren saknar i NEO10R. Två av de mest omtyckta är autofokus för bästa ljus oavsett förhållanden och fäste för bröstficka. Med det kan du fästa batteriet på bröstet eller hela lampan om du vill.

NEO10R har ett batteri som på en enda laddning klarar upp till 120 timmars användning. Praktisk laddning via USB.

Reflexdetaljer och röd diod bakåt är andra detaljer som ger användaren maximal funktionalitet. Tillsammans ger alla finurliga funktioner dig en lampa som klarar de flesta utmaningarna som du kan stöta på i mörkret.

Autofokus för dig som rör dig i varierat ljus

Om du gillar att springa tillsammans med andra eller kanske delvis får stödbelysning av gatljus är autofokus perfekt. Led Lensers autofokus känner av ljuset i omgivningen och anpassar styrkan automatiskt. Du får optimal belysning och sparar batteri automatiskt. Du kan även välja att själv ställa in om du vill ha ett brett allmänljus eller hur mycket du vill fokusera ljuskäglan upp till 150 meter bort.

Ledlenser – tvillingbröderna som satsar på kvalité och utveckling

Ledlenser är ett exempel på ett mycket framgångsrikt familjeföretag. Tvillingarna Opolka startade företaget i familjens garage i början av 1990 talet. Hårt arbete med fokus på kvalité och utveckling har gjort att de idag är ett bolag med 1500 anställda. Nöjda kunder finns över hela världen och är allt ifrån elitidrottare till friluftsmänniskor.

Ljusstyrka: Steglös 10 – 600 lumen
Batteri: Li-ion
Batteritid: Upp till 120 timmar beroende på ljusläge
Uppladdningsbar: Ja
Vikt: 158 gram
Vatten- och dammskydd: IP54
Funktioner: Steglös och automatisk zoom, 10 till 600 lumen, röd diod bakåt, reflex i pannbandet, laddbart batteri, avtagbar med clips för fäste i ficka
Färg

Blå, Svart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ledlenser NEO10R pannlampa för löpning & träning”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]