Petzl Nao + pannlampa med styrning via app i mobilen

1.321 kr

Kraftfull pannlampa med uppladdningsbart batteri, appstyrning och adaptivt ljus. Vattentålig och perfekt för de flesta utomhusaktiviteter.

Läs mer

8 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
 • Uppladdningsbart batteri
 • Adaptivt ljus
 • Vattentålig (IPX4)
 • Skön att bära

Stark pannlampa med adaptivt ljus

Om du vill ha en stark och pålitlig pannlampa med många funktioner kan Petzl Nao+ vara ett bra val. Här får du en maximal ljusstyrka på upp till 750 lumen, vilket lyser upp en yta på 140 meter framför dig.

Du har dessutom två olika ljuslägen att välja mellan. Constant Lightning ger dig ett konstant ljus och Reactive Lightning® ändrar automatiskt ljusstyrkan efter din omgivning. Detta gör att du dels slipper justera ljuset manuellt, men det optimerar också batteritiden.

Det justerbara huvudbandet håller Petzl Nao+ på plats, även under mer fartfyllda akvititeter. Du får även med ett avtagbart toppband som ger extra stabilitet vid behov.

Praktisk appstyrning

En unik egenskap med Nao+ som den lite enklare modellen Petzl Nao saknar är appstyrning. Genom appen MyPetzl Light kan du enkelt se återstående batteritid, justera ljusstyrkan och skapa profiler för olika aktiviteter – direkt i mobilen! Du ansluter pannlampan enkelt via Bluetooth.

Appen är förstås tillgänglig både för Apple- och Android-användare. Självklart går det bra att använda pannlampan även utan den här funktionen. Då växlar du mellan ljuslägen och ljusstyrkor med hjälp av det stora ergonomiska vredet.

Kraftfullt 3100 mAh-batteri

Petzl Nao+ är precis som Petzl Nao utrustad med ett kraftfullt 3100 mAh-batteri. Batteriet är laddningsbart, vilket betyder att du alltid kan hålla pannlampan uppladdad och redo för ditt nästa äventyr.

Laddningstiden är 6 – 8 timmar, vilket ger dig mellan 1,5 – 15 timmars batteritid beroende på vilket ljusläge du väljer.

Batteriet är placerat på baksidan av pannlampan för att göra den mer balanserad. Du får dock med ett bälteskit som gör det möjligt att bära batteriet i bältet eller i fickan. Perfekt för att minska vikten på huvudet eller för de kallare vinterdagarna.

När passar Petzl Nao+?

 • Löpning. Nao+ är en utmärkt pannlampa för dig som löper i skog och mark, inte minst på grund av den goda passformen och det adaptiva ljuset.
 • Skidåkning. Du kan också använda din Nao+ i skidbacken eller i spåret tack vare bälteskitet som tillåter dig att förvara batteriet i fickan.
 • Trekking. Det kan också vara en bra modell för dig som vandrar kortare turer och behöver en vattentålig och pålitlig ljuskälla.

Fakta

 • Ljusstyrka: 750 lumen
 • Vikt: 185 gram
 • Drivs av: 3100 mAh uppladdningsbart batteri
 • Laddningstid: 6 – 8 timmar
 • Vattentålig: IPX4

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Petzl Nao + pannlampa med styrning via app i mobilen”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]