Osprey Fairview 40 L ryggsäck (dam)

1.573 kr Rek. pris: 1.850 kr

Praktisk damryggsäck med komfortabelt bärsystem som rymmer 40 liter. Många smarta fack för enkel organisering. Godkänd som handbagage på flyget.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Damryggsäck med bekvämt bärsystem
  • Ventilerande ryggpanel
  • Kapacitet på 40 liter
  • Godkänd som handbagage

Damryggsäck med bekvämt bärsystem

Fairview är en serie ryggsäckar från Osprey utvecklade med resenärer i åtanke. Visionen är helt enkelt att ta fram ryggsäckar som gör resan så smidig och enkel som möjligt.

Fairview 40 är en damryggsäck ur denna serie med en kapacitet på 40 liter. Med en vikt på endast 1,55 kg är det en lätt ryggsäck som rymmer dina viktigaste tillhörigheter och lite till. Den är dessutom godkänd som handbagage och går därför utmärkt att ha med på flyget.

Ryggsäcken går att packa som ett vanligt handbagage, men är komfortabelt att bära på ryggen. Detta beror till stor del på den ventilerande ryggpanelen, men också på de justerbara axelremmarna samt höft- och bröstremmen.

Många praktiska funktioner

Likt många övriga ryggsäckar från Osprey bjuder Fairview 40 på en rad smarta förvaringsfack så att du enkelt ska kunna organisera dina prylar. Här finns till exempel ett låsbart och repfritt laptopfack och flera praktiska meshfickor för mindre saker.

Den stora panelöppningen ger dig enkel tillgång till dina saker och kompressionsremmarna håller dina saker på plats. En annan fördel med Fairview 40 som kan vara värdefull på resan är att du kan låsa fast huvuddragkedjan med ett lås (säljs separat).

Varför välja Osprey?

Osprey har blivit ett populärt varumärke bland vandrare, campare och andra friluftsmänniskor världen över. Grunden till företaget lades så tidigt som 1974 då grundaren Mike Pfotenhauer sydde sin allra första ryggsäck.

Visionen med verksamheten är att erbjuda pålitliga, bekväma och praktiska ryggsäckar som passar både i vildmarken samt för vardagsbruk.

Samtliga modeller erbjuder en god justerbarhet så att användaren ska kunna anpassa ryggsäcken efter sin egen kroppsform. Många av dem är dessutom godkända som handbagage på flyget.

Fakta Osprey Fairview 40

Kapacitet: 40 l
Vikt: 1,55 kg
Storlek: 23 x 55 x 35 cm
Material: Nylon
Färger: Röd, svart, blå
Färg

Black, Night Jungle Blue, Winter Night Blue, Zircon Red

Du gillar kanske också

You may also like