Osprey Farpoint / Fairview Daypack – lätt dagsryggsäck 15 L (unisex / dam / herr)

605 kr Rek. pris: 750 kr

Dagsryggsäck för dam och herr (unisex) från Osprey. Kapacitet på 15 liter och många smarta förvaringsfack. Går att montera fast på ryggsäckar ur Fairview- och Farpointserien.

Läs mer
Beskrivning
  • Lätt och praktisk dagsryggsäck
  • Rymmer 15 liter packning
  • Kompatibel med ryggsäckar ur Fairview- och Farpointserien
  • Ventilerande ryggpanel

Lätt dagsryggsäck för dam & herr

Om du är ute efter en lätt och kompakt dagsryggsäck kan Farpoint Fairview Daypack vara ett bra alternativ. Detta är en ryggsäck med en kapacitet på 15 liter, vilket passar bra för kortare turer som inte kräver mycket utrustning.

Farpoint / Fairview Daypack har likt övriga modeller ur dessa serier en ventilerande ryggpanel och ett stabilt höftbälte i mesh. De breda axelremmarna är justerbara och ger extra god komfort, så även den reglerbara bröstremmen.

Kompatibel med alla Farpoint- och Fairview-ryggsäckar

Farpoint Fairview Daypack har flera smarta fack och fickor som ger dig enkel åtkomst till dina viktigaste prylar. Bortsett från det kan du även montera ryggsäcken på övriga ryggsäckar ur Fairview- och Farpoint-serien, vilket är perfekt om du ska vara borta en längre tid.

Med ett set får du en stor ryggsäck med plats för större utrustning och en liten, avtagbar ryggsäck som passar bra för kortare turer alternativt för dina viktigaste prylar.

Kort om ryggsäckstillverkaren Osprey

Osprey är en amerikansk tillverkare av ryggsäckar vars rötter sträcker sig tillbaka till 1974. Visionen med verksamheten har alltid varit att erbjuda pålitliga och komfortabla ryggsäckar för vardagsbruk såväl som vildmarksliv & vandring.

En viktig del av Ospreys ryggsäckar är deras goda justerbarhet. Samtliga ryggsäckar går att anpassa efter användarens kroppstyp och många modeller kommer dessutom i olika storlekar samt för bägge könen.

Kvaliteten i kombination med de innovativa funktionerna gör att Osprey gjort sig ett namn bland friluftsmänniskor världen över.

Fakta

Kapacitet: 15 l
Vikt: 0,54 kg
Storlek: 28 x 47 x 20 cm
Material: Nylon
Färger: Röd, svart, blå
Färg

Black, Tunnel Vision Grey, Gopher Green, Muted Space Blue, Night Jungle Blue, Winter Night Blue, Zircon Red

Du gillar kanske också

You may also like