Osprey Talon 33 L ryggsäck för dagsturer (herr)

1.479 kr Rek. pris: 1.850 kr

Lätt och komfortabel ryggsäck från Osprey med kapacitet på 33 liter. Perfekt för dagsturer eller övernattningar med mindre utrustning.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Kapacitet på 33 liter
  • Utmärkt passform
  • Av slitstarkt och återvunnet nylon
  • Formsprutad AirScape™-ryggpanel

Komfortabel ryggsäck för kortare turer

Talon 33 är en modell ur Ospreys populära Talon-serie som består av lätta, men stabila ryggsäckar, utvecklade för att du ska kunna röra dig obehindrat i terrängen. Detta är en passande ryggsäck dagsturer, men också för mer utrustningssnåla övernattningar.

Likt många andra av Ospreys ryggsäckar är Talon 33 tillverkad av återvunnet bluesign®-certifierat nylon. Det bidrar dels till den låga vikten och smidiga konstruktionen, men också den höga slittåligheten.

Stabilt bärsystem

Med en kapacitet på 33 liter rymmer Talon 33 det mesta du kan behöva på din tur. Den är dessutom bekväm att bära även om du packar lite tyngre tack vare det stabila bärsystemet med Ospreys innovativa AirScape™-ryggpanel.

Axelremmarna är justerbara så att du enkelt ska kunna anpassa passformen efter din egen kropp. Även bröstrem och höftbälte går att reglera efter behov.

Enkelt att organisera dina saker

Talon 33 är utrustad med flera smarta fack så att du enklare ska kunna organisera dina prylar. Här finns till exempel ett utvändigt fack för vätskesystem, stretchfickor på sidor och framsida, två höftbältesfickor samt en invändig klämma för nycklar.

Utöver det finns även praktiska fästen för dina vandringsstavar som ger dig enkel åtkomst till dem vid behov.

Talon 33L kommer från berömda ryggsäckstillverkaren Osprey

Grunden till ryggsäcksföretaget Osprey lades redan i mitten av 1970-talet. Sedan dess har varumärket blivit ett populärt alternativ bland friluftsmänniskor världen över. Deras produkter är dock minst lika uppskattade av resenärer och vardagspendlare.

Osprey utvecklar högkvalitativa och pålitliga ryggsäckar, anpassade för att klara de utmaningar vildmarken har att bjuda på. Företaget har också lagt stor vikt vid anpassningsbarheten, så att det ska vara möjligt att reglera passformen efter behov.

Oavsett om du är en vandrare, campare, äventyrare eller vardagspendlare kan Ospreys ryggsäckar vara ett bra alternativ.

Fakta

Kapacitet: 33 l
Vikt: 1,1 kg
Storlek: 28 x 65 x 25 cm
Material: Nylon
Färger: Blå, svart, röd
Färg

Ceramic Blue, Cosmic Red, Eclipse Grey, Stealth Black

Storlek

S/M, L/XL

Du gillar kanske också

You may also like