Sandqvist Walter vattenavvisande ryggsäck

1.067 kr

Rymlig och stilren ryggsäck av återvunnen polyester med justerbar passform, kapacitet på 19 liter och goda förvaringsmöjligheter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Stilren design
  • Kapacitet på 19 liter
  • Av återvunnen polyeter (vegansk)
  • 16” laptopfack
  • Justerbar passform

Sandqvist Walter – Stilren och rymlig vardagsryggsäck

Walter från Sandqvist är en praktisk och stor ryggsäck med en stilren design. Ryggsäcken har en kapacitet på hela 19 liter, vilket gör den passande att använda både till vardags och på kortare dagsutflykter i skogen.

Walter är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den både slitstark, klimatsmart och vegansk. Den är dessutom vattenavvisande för att hålla dina saker torra vid lättare regn. Regndropparna kommer då att pärla sig och rinna av istället för att gå igenom tyget.

Komfortabel och funktionell

Den ergonomiska ryggpanelen gör Walter behaglig att bära, även under årets varmaste dagar. Panelen är nämligen klädd i mesh, så även de vadderade axelbanden. Det gör att du håller dig sval även när temperaturen stiger.

Axelremmarna är breda och går att justera för att passa just din kroppstyp. Du har även en bröstrem som bidrar med extra stabilitet, men som också går att ta av om du föredrar det.

Utöver det stora huvudfacket med quick release-dragsko har du ett stort 16” laptopfack, yttre sidofickor samt en inre meshficka som gör det enkelt att organisera dina saker. Du har även praktiska öglor som du kan använda till ett höftbälte.

Miljövänliga ryggsäckar från Sandqvist

Sandqvist grundades 2004 med visionen att erbjuda produkter som både är stilrena, funktionella och miljövänliga. Utbudet består av allt ifrån vandringsryggsäckar och vardagsryggsäckar till tote bags, weekendväskor och portföljer.

Företaget arbetar ständigt med att minska sitt klimatavtryck, bland annat genom att enbart använda återvunna eller ekologiska material i sin produktion. De erbjuder dessutom full transparens i sin produktionskedja så att du som konsument alltid vet vad du köper.

Skötsel och hållbarhet

Sandqvist Walter är tillverkad av 100 procent återvunnen polyester från återvunna PET-flaskor. Den här processen kräver mindre naturresurser jämfört med vanlig polyester samtidigt som den ger nytt liv till material som inte är biologiskt nedbrytbart.

Tänk på att Walter inte tål maskintvätt, utan att du måste punkttvätta fläckar. Om du förlänga ryggsäckens livslängd kan det vara en god idé att investera i någon av Sandqvists egna materialvårdsprodukter.

Fakta Sandqvist Walter

Kapacitet: 19 liter
Material: Polyester
Vikt: 0,73 kg
Dragkedja: Ingen dragkedja
Färg: Brun, Svart
Färg

Brun, Svart

Du gillar kanske också

You may also like