Sandqvist Ruben 2.0 vattentålig ryggsäck i återvunnen polyester

1.895 kr

Vattenavvisande och funktionell ryggsäck av återvunnen polyester med en kapacitet på upp till 27 liter. Praktisk rolltop-öppning och reflexdetaljer för bättre synlighet i mörker.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Av återvunnen och vattenavvisande polyester
  • Rymmer upp till 27 liter packning
  • Praktisk rolltop-öppning
  • Med reflexdetaljer
  • Ergonomisk och vadderad ryggplatta

Sandqvist Ruben 2.0 – Ergonomisk och funktionell ryggsäck

Sandqvists Ruben 2.0 är ryggsäcken för dig som värdesätter funktion och komfort. Det här är en lite större ryggsäck med en kapacitet på upp till 27 liter tack vare den praktiska roll top-öppning. Det gör att den passar både till vardags och för dagsutflykter.

Ryggsäcken är tillverkad av återvunna PET-flaskor och har en vattentät TPU-beläggning för att klara även blötare väder. Den har även en vattentålig YKK®-dragkedja samt webbing i reflekterande material som gör dig extra synlig i mörker.

Utmärkt bärkomfort och gott om förvaring

Ruben 2.0 är utrustad med en ergonomisk och vadderad ryggplatta med mesh som ger stöd samtidigt som den förbättrar ventilationen. Även axelremmarna är vadderade och justerbara för bästa möjliga komfort. Du har även en midjerem som förbättrar stabiliteten ytterligare.

Förutom huvudfacket har Ruben 2.0 också ett stort 15” laptopfack, två yttre sidofickor, en främre ytterficka samt en innerficka i mesh med blixtlås. En annan finess är de två kompressionsremmarna på sidorna som tillåter dig att minska volymen på packningen.

Klimatsmarta ryggsäckar från Sandqvist

Sandqvist har tillverkat stilrena och miljövänliga ryggsäckar, väskor och accessoarer i snart två decennier. Sedan starten 2004 har varumärket blivit känt världen över för sina kvalitativa och hållbara produkter som passar både till vardags, fest och friluftsaktiviteter.

Samtliga produkter i Sandqvists sortiment är tillverkade av återvunna eller ekologiska material. Man jobbar dessutom hårt för att minska sitt klimatavtryck i alla led – från odling och produktion till transport.

Skötsel och hållbarhet

Både utsidan och insidan av Sandqvist Ruben 2.0 är tillverkad av 100 procent återvunnen polyester från PET-flaskor. Materialet är lika slitstarkt och hållbart som konventionell polyester, men framställningen innebär inte alls samma påfrestningar på miljön.

Ryggsäcken har även en vattentät TPU-beläggning som gör den vattenavvisande (dock inte fullständigt vattentät) samt beslag av återvunnet vävband. Tänk på att inte maskintvätta Ruben 2.0, utan att tvätta bort eventuella fläckar för hand.

Fakta

Kapacitet: 27 liter
Material: Polyester, polyuteran
Vikt: 0,8 kg
Dragkedja: YKK® AquaGuard
Färg: Fossil, Svart
Färg

Black, Fossil, Multi Green, Navy, Multi Beige, Multi Dark, Multi Marsh Yellow

Du gillar kanske också

You may also like