Sandqvist Roald 13L

1.594 kr

Praktisk ryggsäck med en kapacitet på 13 liter, justerbara axelremmar och ett stort 15” laptopfack. Av återvunnen polyester och ekologisk bomullscanvas med detaljer i läder.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Av miljövänliga och slitstarka material
  • Rymmer 13 liter
  • Goda förvaringsmöjligheter
  • 15” laptopfack
  • Justerbara axelremmar

Sandqvist Roald – Praktisk vardagsryggsäck som rymmer 13 liter

Roald från Sandqvist kan vara ett utmärkt val för dig som vill ha en praktisk och miljövänlig ryggsäck med en klassisk design. Modellen är tillverkad av en mix mellan återvunnen polyester och ekologisk bomull och har stilrena detaljer i kvalitativt läder.

Med en kapacitet på 13 liter får du plats med det mesta du kan behöva i vardagen. Dragskoöppningen ger dig enkel åtkomst till huvudfacket och locket fäster du med hjälp av en stark bältesrem.

Bekväm med många smarta fickor

De breda axelremmarna gör Roald behaglig att bära och du kan naturligtvis justera längden för att hitta en optimal passform. Med en vikt på endast 650 gram är detta dessutom en mycket lätt ryggsäck som ger dig mycket vikt över till din packning.

Utöver huvudfacket har du en innerficka med blixtlås där du tryggt förvarar dina viktigaste prylar. Du har även ett stort 15” laptopfack samt två ytterfickor, även de med blixtlås för extra säker förvaring.

Skötsel och hållbarhet

Sandqvist Roald är tillverkad av 65 procent ekologisk bomull från ett småskaligt jordbruk i Indien och 35 procent återvunnen polyester från återvunna PET-flaskor. Detaljerna är av kvalitativt läder och fodret av återvunnen taft.

Eftersom canvastyget är otvättat kan det att blekna över tid och ge din ryggsäck ett helt unikt utseende. Ha dock i åtanke att tyget kan färga av sig på ljusa kläder, framför allt om du blir varm och fuktig. Fläckar punktbehandlas för hand eftersom ryggsäcken inte tål maskintvätt.

Fakta Sandqvist Roald

Kapacitet: 13 liter
Material: Bomull, polyester, läder
Vikt: 0,65 kg
Dragkedja: Ingen dragkedja
Färg: Dark Slate, Svart
Färg

Dark Slate, Svart

Våra favoriter

1.188 kr
-40%
Det ursprungliga priset var: 567 kr.Det nuvarande priset är: 340 kr.
898 kr
408 kr
1.120 kr
1.494 kr
472 kr
780 kr