Saucony Triumph 21 löparskor (dam)

1.754 kr Rek. pris: 2.200 kr

Upptäck Saucony Triumph 21 för damer – den ultimata löparskon som kombinerar överlägsen komfort och hög energiåtergivning. Idealisk för de som satsar på hög prestanda och miljömedvetenhet, tack vare sin hållbara PWRrun+ teknologi och återvunna material. Perfekt för dig som kräver en stabil passform och mjuk stötdämpning på löpturen.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • PWRrun+-teknologi: Triumph 21 använder Saucony’s avancerade PWRrun+-material genom hela mellan- och toppsulan, vilket erbjuder förbättrad stötdämpning, ökad energiåtergivning och längre livslängd samtidigt som den bibehåller en låg vikt jämfört med traditionella EVA-material.
  • Formanpassad design: Modellens Formfit-passform anpassar sig efter löparens fotform på ett individuellt sätt, vilket minskar risken för pronationsrelaterad stress och erbjuder ökad komfort och stabilitet under löpning.
  • 10 mm dropp och rundad sula: Med en 10 mm höjdskillnad mellan häl och tå samt en rundad design av häl- och framdelsregionen på mellansulan hjälper skon till att reducera rotationskraft och underlätta en mjukare övergång från isättning till maxbelastning.
  • Anatomisk mellansula: Den anatomiskt formade mellansulan stödjer foten på ett naturligt sätt, speciellt runt häl och hålfot, och bidrar till en bekvämare och stabilare löpupplevelse.
  • Hållbarhet och komfort: Ovandelen består av flexibel, sömlös och ventilerande “knitted” tyg som är tillverkat av återvunnet material för att minska miljöpåverkan. Tillsammans med ett integrerat snörningssystem säkerställs en bekväm och stödjande passform, medan yttersulan i hållbart XT900-gummi ger bra grepp och långvarig prestanda.

 

Färg

Black/White, Echo Silver, Grape/Indigo

Storlek

36, 37, 37,5, 38, 38,5, 39, 40, 40,5, 41

Du gillar kanske också

You may also like