Saucony Triumph 21 löparskor (dam)

Det ursprungliga priset var: 1.494 kr.Det nuvarande priset är: 998 kr.

Upptäck Saucony Triumph 21 för damer – den ultimata löparskon som kombinerar överlägsen komfort och hög energiåtergivning. Idealisk för de som satsar på hög prestanda och miljömedvetenhet, tack vare sin hållbara PWRrun+ teknologi och återvunna material. Perfekt för dig som kräver en stabil passform och mjuk stötdämpning på löpturen.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • PWRrun+-teknologi: Triumph 21 använder Saucony’s avancerade PWRrun+-material genom hela mellan- och toppsulan, vilket erbjuder förbättrad stötdämpning, ökad energiåtergivning och längre livslängd samtidigt som den bibehåller en låg vikt jämfört med traditionella EVA-material.
  • Formanpassad design: Modellens Formfit-passform anpassar sig efter löparens fotform på ett individuellt sätt, vilket minskar risken för pronationsrelaterad stress och erbjuder ökad komfort och stabilitet under löpning.
  • 10 mm dropp och rundad sula: Med en 10 mm höjdskillnad mellan häl och tå samt en rundad design av häl- och framdelsregionen på mellansulan hjälper skon till att reducera rotationskraft och underlätta en mjukare övergång från isättning till maxbelastning.
  • Anatomisk mellansula: Den anatomiskt formade mellansulan stödjer foten på ett naturligt sätt, speciellt runt häl och hålfot, och bidrar till en bekvämare och stabilare löpupplevelse.
  • Hållbarhet och komfort: Ovandelen består av flexibel, sömlös och ventilerande “knitted” tyg som är tillverkat av återvunnet material för att minska miljöpåverkan. Tillsammans med ett integrerat snörningssystem säkerställs en bekväm och stödjande passform, medan yttersulan i hållbart XT900-gummi ger bra grepp och långvarig prestanda.

 

Färg

Black/White, Echo Silver, Grape/Indigo, Lotus/Bough

Storlek

36, 37, 37,5, 38, 38,5, 39, 40, 40,5, 41

Våra favoriter

1.076 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 1.080 kr.Det nuvarande priset är: 540 kr.
299 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 3.080 kr.Det nuvarande priset är: 2.156 kr.
Outlet
217 kr
236 kr
698 kr