Powerboots Original Low (låg) Rosa – av Emelie Nordlund

1.117 kr

Skoteråkaren Emelie Nordlund har hjälpt Powerboots med dessa fina låga vinterstövlar. Vinterstövlarna är tillverkade i tre lager med PU och har gosig polyesterpäls på insidan. Därmed håller du fötterna varma även då termometern visar på 30 minusgrader utomhus.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Vattentäta
  • Köldskydd ner till minus 30
  • Snölås
  • Lättviktiga
  • Halksäkra

Powerboots Original Low är specialdesignade vinterstövlar

Det är inte så svårt att gissa att en professionell skoteråkare har en aning om vad som krävs för att det ska vara skönt att åka skoter i minusgrader. Smart av Powerboots Original att ge en av Sveriges bästa skoteråkare uppdraget att ta fram en ny modell. Resultatet är rosa Powerboots Original Low av Emelie Nordlund.

Detta är powerboots med låg design som håller fötterna varma samtidigt som de är bekväma. Trots att stöveln är låg så har den ett mycket fint skydd mot vatten och snö. Dels genom att vara vattentäta och dels med ett smart snölås.

Rosa powerboots med turkos undersula

Powerboots i rosa och turkos är helt klart ett unikt koncept. Emelie Nordlund ska ha matchat designen på stövlarna med sin skoter och resultatet är helt klart uppiggande. I och med att storlekarna går från en 35/36:a och hela vägen upp till 42 så kan vi säga att Powerboots låga rosa vinterstövlar är aktuella för både flickor och damer.

Powerboots som är lätta att hålla rena

En stor fördel med Powerboots Original är att de är gjorda för att vara enkla att hålla rena och fräscha. Innerfodret är gjort av akrylpolyesterpäls. Den är mjuk och gosig och så torkar den mycket snabbt. Det är bara att skölja av om det behövs och låta stövlarna lufttorka.

Powerboots Original® erbjuder unik produktdesign

Det är Lindström & Nilsson som grundades år 1945 som äger varumärket Powerboots. Detta märke är idag känt för unik produktdesign som håller vatten ute och värme inne utan onödigt svettande. Den unika teknologin utvecklades redan under 1970-talet och har sedan förfinats.

De tre skikten av PU är det som gör att du får värmehållning ner till minus 30 i powerstövlar från Powerboots Original. Dessutom har de ju särskilt halkskydd så att du kan gå säkert på hala underlag.

Fakta om Powerboots Original Low av Emelie Nordlund

Material PU
Passform Vid
Foder Akrylpolyester
Färger Rosa med turkos sula
Storlekar 35/36-39
Storlek

35/36, 37/38, 39, 40

Du gillar kanske också

You may also like