Powerboots Original Low låg vinterstövel (unisex)

1.244 kr

Med Powerboots Original låga vinterstövlar slipper du halka omkring på vinterhala gator och trottoarer! Det här är vinterstövlar som klarar temperaturer på ner till 30 grader minus. Dessutom kan du lätt hålla snön ute med det smarta snölåset längst upp.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Unikt PU material
  • Halksäker undersula
  • Snölås
  • 100% vattentäta
  • Låg vikt

Powerboots Original Low vinterstövlar väger lätt men klarar mycket

Genom att designa denna vinterstövel med tre lager av PU så har Powerboots Original lyckats skapa lättviktiga vinterstövlar med hög kapacitet. De väger mycket mindre än gummivarianter (40% mindre!) men är imponerande vad gäller isolering och komfort.

Du får 100% vattentäthet och kan låsa ute snön med snölåset som du drar till runt ditt ben. Materialet ser till att du kan vara ute och pulsa i ner till minus 30 grader utan att plågas av det.  Stövlarna är helt utan sömmar vilket bidrar till den fina isoleringen.

Fräscha vinterstövlar med snabbtorkande foder

Inuti stöveln har du foder av akrylpolyesterpäls som känns mjukt och fint mot din fot och ditt ben. När du vill fräscha upp stövlarna är det bara att skölja av för att sedan låta fodret torka. Det gör det på nolltid. PU materialet är enkelt att hålla rent på invändigt och utvändigt.

Ingen oro för halka med rejäl undersula

Undersulan är gjord för att du ska få ett bra grepp på halt underlag. Därmed kan du gå och stå på ett naturligt sätt när du har dina Powerboots Original vinterstövlar på dig. De är gjorda med tanke på tufft vinterväder och behovet av att hålla balansen då det blåser på och underlaget snabbt fryser till is.

Powerboots Original® gör unika vinterstövlar

Det är bolaget Lindström & Nilsson som äger Powerboots Original. Det här är nordiska vinterstövlar som är utformade för att ge dig det stöd du behöver när du ska vara utomhus kalla vinterdagar. De använder sig av en unik teknologi för att ta fram PU-materialet som vinterstövlarna är gjorda av.

I PU-materialet har Powerboots Original pressat in luftbubblor. Denna teknik ger extra god isolering mot kyla samtidigt som vinterstöveln är lätt och skön att gå i.

Fakta om Powerboots Original Low vinterstövlar

Material PU
Foder Akrylpolyester
Färger Svart
Storlekar 35-47
Storlek

35/36, 37/38, 46/47, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 48

Våra favoriter

1.260 kr
944 kr
Outlet
796 kr
1.164 kr
-30%
704 kr764 kr
555 kr
1.464 kr