Tretorn Terräng Low Neo Winter fodrade gummistövlar (unisex)

665 kr

Handgjord och stabil vintersko av FCS-certifierad naturgummi med snabbtorkande pilefoder, gjuten EVA-innersula och robust sulmönster för optimalt grepp på vinterunderlag.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Varmfodrad och vattentät chelsea vintersko i unisexmodell
  • Pilefoder laminerat med 4 mm neopren
  • Metallskaft i mellansulan för ökad stabilitet
  • Kraftigt sulmönster ger bra grepp
  • Enkel att ta på och av

Värmande och vattentät vintersko i unisexmodell

Terräng Low Neo Winter är en robust och stabil vintersko i unisexmodell som passar utmärkt för årets kyligaste dagar. Skon är handgjord i FCS-certifierad naturgummi och har ett snabbtorkande pilefoder, vilket håller dina fötter både varma och torra.

Tack vare dragflikarna och hälklackarna är Terräng Low Neo Winter enkla att ta på och av. Skorna har dessutom en gjuten EVA-innersula för optimal komfort, ett metallskaft i mellansulan som ger ökad stabilitet och ett kraftigt sulmönster för optimal greppstyrka.

Skötselråd för Terräng Low Neo Winter

För att dina vinterskor från Tretorn ska hålla länge är det viktigt att du håller dem rena och förvarar dem i en mörk och sval miljö. När du tvättar dem ska du använda en mild tvål och en mjuk svamp. Det kan också vara bra att applicera en silikonlösning för extra skydd.

Vilka är Tretorn?

Med över 120 års erfarenhet i branschen är svenska Tretorn en av Sveriges äldsta tillverkare av regnkläder, gummistövlar och skor. Företagets förmåga att kombinera stil med komfort och kvalitet har gjort dem till ett självklart val bland både stadsbor och friluftsmänniskor.

Fakta om Terräng Low Neo Winter

Foder: Neopren laminerad med återvunnen polyester
Yttersula: Gummi
Innersula: EVA
Storlekar: 36 – 47
Färg

Jet Black, Wren

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Du gillar kanske också

You may also like