Tretorn Terräng Low Neo låga gummistövlar (unisex)

694 kr

Regnsko som passar för både skogen och staden. Slittåliga, stabila och vattentäta med en robust sula med bra grepp.

Läs mer
Beskrivning
  • Prisbelönt yttersula
  • Stabila
  • Reflexer bak
  • Skyddsförstärkta
  • Snabbtorkande foder

Stabil gummistövel på alla underlag

Tretorn Terräng Low Neo låga gummistövlar har utrustats med prisbelönt, robust yttersula som är stabil och har ett bra grepp. Det gör att denna låga stövel passar lika bra i urbana miljöer som i naturen. Den har förstärkts i nederkant längs med hela sulan, bak i hälen och fram i tån för att klara av lite mer utmanande omgivningar.

Snabbtorkande neoprenfoder

Inuti stöveln finns ett 3 mm tjockt neoprenfoder. Det gör skon varm och bekväm, och det gör också att gummistöveln torkar snabbt efter att blivit fuktig av kondens. De två dragflikarna fram och bak gör att stöveln är lätt att sätta på och ta av. Baktill har regnskon utrustats med reflexer för att öka synligheten.

Så här sköter du Tretorn Terräng Low Neo låga gummistövlar

Stryk gärna på ett lager silikonlösning för att skydda stövlarna. Det är också bra att hålla regnskorna rena, om de är mycket smutsiga efter användning är det därför bra att tvätta av dem med en mjuk svamp i ljummet vatten med tvål. Stövlar bör stå mörkt när de inte används och de ska aldrig stå i direkt solljus.

Tretorn – en favorit i över ett sekel

Tretorn har designat skor och kläder för det skandinaviska vädret i över ett sekel. Deras klassiska stövlar är välkända världen över och så även tennisbollarna som de tidigt började tillverka. Företaget har idag ett brett utbud av kläder och skor av hög kvalitet.

Fakta Tretorn Terräng Low Neo låga gummistövlar

Material: Gummi, EVA, Polyester
Vattentät: Ja
Säsong: Höst, Vår
Storlek: 36-47
Färger: Black
Färg

Black, Green

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Du gillar kanske också

You may also like