Plegium Smart Försvarsspray

498 kr Rek. pris: 499 kr

Plegium Smart har hela fem olika försvarsfunktioner förpackade i en försvarsspray. Den har laglig mentolspray, blinkade LED, röd färg, tjutande siren och automatisk SMS och samtalstjänst till förvalda kontakter vid aktivering. Detta är helt enkelt en av de bästa överfallssprayerna på marknaden.

Läs mer
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Beskrivning
  • Mentolspray
  • Bländande LED
  • Larm
  • Röd färg & UV-färg
  • Automatiskt SMS och samtal
  • Endast 11*3,5 cm och 80 gram

Allsidig självförsvarsspray i smart förpackning

Tillverkarna till Plegium 5-i-1 Försvarsspray har skapat den för att fungera som försvar på plats, uppmärksamma omgivningen och larma familj eller vänner. Genom ett enkelt ryck separerar du sprayen från nyckelringen där den hålls fast med en magnet. När du har lossat överfallssprayen trycker du upp skyddslocket med tummen och pressar ner knappen. Då startar alla funktionerna automatiskt.

Lagligt alternativ till pepparspray

I Sverige är det olagligt att inneha och använda pepparspray. Plegiums sprayer innehåller dock en laglig men mycket stark mentol som irriterar ögon och andningsvägar på angriparen. Det är ett effektivt och lagligt sätt att agera i nödvärn när du blir attackerad. Den blinkande, starka LED-lampan blinkar 19 gånger per sekund och förvirrar den som försöker överfalla dig. Ljuset hjälper dig också att sikta mot ansiktet.

Röd färg och UV-färg

Mentolstrålen innehåller även en röd färg som är mycket svår att tvätta bort. Dessutom är den blandad med UV-färg som gör att förövaren kan fortsätta att vara märkt även om hen lyckas tvätta bort rödfärgen. Detta gör att det blir lättare för polisen att identifiera personen i fråga.

Ljud, SMS och samtal för att påkalla uppmärksamhet

Den höga signalen på 130 dB fungerar både genom att skrämma den som överfaller dig och påkalla uppmärksamhet på dem som är i närheten. Förutom den höga signalen skickar din mobil SMS och ringer samtal till de kontakter du har valt att lägga till via Plegiums app. SMS:et innehåller en kartbild som visar var du befinner dig för snabb undsättning.

Plegium – ett helsvenskt kvalitetsbolag

I den lilla orten Surahammar några mil från Västerås ligger Pleguims lokaler. Här utvecklar, tillverkar och testar de alla sina produkter. Säkerheten är deras absoluta prioritet, både i vad produkten ska göra för dig och att du alltid ska kunna lita på den. Därför testar de alla produkter innan de lämnar fabriken.

Fakta Plegium smart försvarsspray

Försvarsspray Mentol upp till 3 meter
Färg på spray Röd, UV-färg
Ljus Ja, 19 blinkningar / sekund
Signal Ja, 130 dB
SMS Ja
Samtal Ja
Magnetfäste Ja
Storlek 11*3,5 cm
Färg

Mintgrön, Rosa, Svart

Våra favoriter

-40%
Det ursprungliga priset var: 8.199 kr.Det nuvarande priset är: 4.919 kr.
1.587 kr
-40%
Det ursprungliga priset var: 1.060 kr.Det nuvarande priset är: 636 kr.
968 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 295 kr.Det nuvarande priset är: 207 kr.
-40%
Det ursprungliga priset var: 865 kr.Det nuvarande priset är: 519 kr.
653 kr