Plegium Smart Mini Försvarsspray

398 kr Rek. pris: 399 kr

Effektiv, säker och laglig överfallsspray från svenska Plegium. Smart Mini är enkel och smidig överfallsspray med stark mentol istället för den olagliga pepparsprayen. Den har dessutom flera andra funktioner som ökar säkerheten så som färg, SMS och samtal via deras egen app.

Läs mer
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Beskrivning
  • Laglig mentolspray
  • Röd färg som är svår att tvätta av
  • UV-färg
  • SMS med position
  • Samtal till anhörig
  • Magnetfäste

Smidig spray för självförsvar och identifiering av förövaren

Smart Mini försvarsspray har tre funktioner i ett. Du avleder attacken med den starka mentolsprayen, märker personen som utför överfallet med röd färg och så kontaktar apparaten dina anhöriga så att de får veta var du befinner dig. Försvarssprayen sitter säkert i en nyckelring med ett starkt magnetfäste och är lätt att ta loss med en hand.

Utöver den röda färgen innehåller strålen UV-färg. Tillsammans gör det att det blir enklare för polisen att identifiera förövaren senare.

Låt dina anhöriga veta vad som händer via appen

När du får hem din försvarsspray laddar du ner Plegiums app. I den registrerar du din spray med koden. Du lägger in upp till fem nödkontakter som kommer att få SMS och samtal ifall du blir överfallen eller hamnar i ett nödläge så du behöver använda sprayen. I meddelandet får dina anhöriga även en kartbild över var du befinner dig.

Testa funktionerna i förtid

På sidan av din självförsvarsspray finns det en spak där du kan testa alla funktioner utom mentolsprayen. Det är ett sätt att känna sig säker på att batteriet håller och att funktionerna är igång. Sprayen räcker i ca 10 sekunder, men du bör inte testa den eftersom den då inte kommer att fungera som den ska vid ett skarpt läge.

Svenskt säkerhetsföretag med användarna i fokus

Pepparspray är inte lagligt i Sverige, men det stoppade inte Plegiums grundare Henrik och Carl att utveckla ett effektivt, lättanvänt och säkert alternativ. Två mil norr om Västerås ligger deras fabrik där de utvecklar, tillverkar och testar alla produkter innan de skickas ut till säkerhetsmedvetna kunder.

Fakta Plegium Smart minispray

Försvarsspray Mentol upp till 3 meter
Färg på spray Röd, UV
Ljus Nej
Signal Nej
SMS Ja
Samtal Ja
Magnetfäste Ja
Storlek 10 * 3 cm
Vikt 70 gram
Färg

Mintgrön, Rosa, Svart

Våra favoriter

-50%
Det ursprungliga priset var: 2.627 kr.Det nuvarande priset är: 1.314 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 248 kr.Det nuvarande priset är: 174 kr.
1.049 kr
1.688 kr
620 kr
1.503 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 258 kr.Det nuvarande priset är: 181 kr.
-50%
Det ursprungliga priset var: 2.299 kr.Det nuvarande priset är: 1.150 kr.