Black Diamond Trail Cork vandringsstavar med handtag av kork

1.115 kr

Trekkingstavar med korkhandtag och teleskopdesign. Justerbar längd och utbytbara stavspetsar och trugor för optimal flexibilitet.

Läs mer

5 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: BD637SVZZ Kategorier: , GTIN: 793661479789
  • Gåstavar med teleskopdesign
  • Handtag av 100% naturlig kork
  • Justerbar längd
  • Utbytbara spetsar och trugor

Stabil gåstav med korkhandtag

Trail Cork från Black Diamond är en stabil gåstav som kombinerar både kvalitet, funktion och flexibilitet. Stavarna är tillverkade av stark, men lättviktig aluminium, vilket ger varje stav en vikt på 256 gram.

Handtaget har en ergonomisk design och är tillverkat av 100% naturlig kork. Det ger dig ett bra grepp om staven, även under varmare dagar. Du har även remmar för händerna som ger dig ännu bättre kontroll och avlastning.

Vandringsstavar med teleskopdesign och utbytbara delar

Tack vare sin teleskopdesign kan du enkelt justera längden på stavarna efter eget behov (100 – 140 cm). Detta gör du med hjälp av det innovativa FlickLock®-systemet som du också använder för att låsa fast staven i önskat läge.

En annan fördel med Trail Cork är stavarnas mångsidighet. Du kan nämligen byta ut både stavspetsar och trugor efter behov. I köpet ingår Flex-spetsar för alla underlag, samt trugor för trekking och snö. Du kan även köpa till gummispetsar om du främst går på asfalt.

Tillhör Trail Series

De här vandringsstavarna tillhör Trail Series, en serie mångsidiga gångstavar för alla årstider, oavsett väder. Stavarna har alla en stark aluminiumkonstruktion och justerbar längd för optimal flexibilitet.

För vem passar Black Diamond Trail Cork?

Trail Cork är en utmärkt promenadstav för dig som värdesätter funktion och flexibilitet. Här får du en rejäl stav av aluminium med ett handtag av 100% naturlig kork för ett optimalt grepp.

Tack vare den justerbara längden kan flera medlemmar i hushållet använda samma stavar. De är dessutom anpassade för användning året om då du kan byta ut både stavspetsar och trugor.

Om du däremot kommer att syssla med långdistanstrekking kan en lättare modell vara att föredra. Exempelvis Distance FLZ.

Fakta

  • Material: Aluminium
  • Längd: 100 – 140 cm
  • Konstruktion: Teleskop
  • Vikt per stav: 256 g
  • Låsning: Flicklock
  • Handtag: Kork

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Black Diamond Trail Cork vandringsstavar med handtag av kork”

Du gillar kanske också