Carinthia MIG 4.0 Trousers friluftsbyxor (herr)

5.612 kr

För den krävande friluftsentusiasten erbjuder Carinthia MIG 4.0 byxor optimal värme och hållbarhet i kalla miljöer. Utrustade med ventilationsöppningar och justerbar passform passar de särskilt bra för jakt och vandring. Med förstärkta områden och praktiska sidofickor för t.ex knivslidor och hölster blir dina äventyr både bekväma och effektiva.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Hög värmeisolering och robusthet: MIG 4.0 byxor erbjuder enastående värmeisolering tack vare G-LOFT®-isoleringen, vilket gör dem idealiska för kalla förhållanden. De tillverkas av slitstarka material som Gore Windstopper® för att säkerställa hållbarhet.
  • Anpassningsbar och praktisk design: Byxorna har en fullt justerbar elastisk midja med interna snören och knapplås, vilket möjliggör en optimal passform. Benslutet är justerbart med både kardborreband och tryckknappar för extra komfort.
  • Flera funktionella fickor: Byxan har två stora 3D-sidfickor med öppningar för att enkelt fästa ett hölster, samt två sidofickor med vindklaff. Dessa underlättar förvaring och åtkomst till nödvändiga föremål.
  • Effektiv ventilation: Ventilationsöppningar på innerlårområdet med dragkedja ger extra ventilation, vilket är viktigt för att hålla en bekväm temperatur under fysisk aktivitet.
  • Kompakt och lätt: Med en vikt på endast 780 gram (Storlek M) och en packstorlek på 18×30 cm, är byxorna lätta att bära med sig och tar minimal plats i packningen. En kompressionspåse medföljer för att ytterligare minska packvolymen.
Färg

Black

Storlek

M, L, XL

Du kanske också gillar

148 kr
688 kr
2.895 kr
992 kr
2.596 kr
299 kr
1.049 kr