Silva FREE 2000 M pannlampa

2.398 kr

Silva Free 2000 M pannlampa passar dig som älskar höghastighetsaktiviteter i krävande terräng, som toppturer och längdskidåkning. Med integrerade kablar för optimal prestanda och tre ljuslägen, är den modulära designen idealisk för varierande användning. USB-C-laddningskabel och olika tillbehör ingår.

Läs mer

1 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Ljusflöde: Med 2000 lumen och Silva Intelligent Light-teknologi erbjuder pannlampan både fokuserat avståndsljus och brett ljus på nära avstånd, vilket ger optimal belysning även i de mest krävande miljöer.
  • Teknologi: Friheten att konfigurera lampan med tre olika ljushuvuden, fyra olika batterier och tre olika monteringskit gör den extremt mångsidig och anpassningsbar för olika sporter.
  • Nedkylning och prestanda: Air flow-teknologin säkerställer automatisk kylning, vilket leder till bättre ljuskvalitet och prestanda, även under intensiva aktiviteter som toppturer och längdskidåkning.
  • Batteri och laddning: Pannlampan kommer med 36 Wh batteri och en USB-C-laddningskabel. Den har även en 5-nivåbatteriindikator som håller dig uppdaterad om batteristatusen.
  • Vattentålig design: Uppfyller IPX5-standarden för vattentålighet, vilket gör pannlampan till ett pålitligt val i alla väderförhållanden. Dessutom har den ett integrerat rött säkerhetsljus på baksidan för extra synlighet.

Du kanske också gillar

198 kr
1.146 kr
1.095 kr
486 kr
736 kr
1.330 kr
950 kr