Black Diamond Stormline Stretch Rain Shell skaljacka (herr)

1.217 kr Rek. pris: 1.799 kr

Komfortabel och stretchig regnjacka för herr av vädertålig BD.dry™ med justerbara ärmar, klätterhjälmskompatibel huva och god andningsförmåga.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Av vatten- och vindtålig dry™
  • Stretchig för optimal rörelsefrihet
  • Bra ventilationsmöjligheter
  • Justerbara ärmar och midja
  • Klätterhjälmskompatibel huva

Vädertålig och komfortabel skaljacka för herr

Stormline Stretch Rain Shell är en funktionell regnjacka för herr från Black Diamond. Jackan är tillverkad av BD.dry™, ett vatten- och vindtätt nylonmaterial som tillsammans med den vattentäta dragkedjan framtill ger dig ett fullgott väderskydd i alla lägen.

Den goda andningsförmågan gör jackan lämplig även för mer intensiva utomhusaktiviteter. Materialet är dessutom ultrastretchigt, vilket i kombination med de smarta underarmskilarna ger optimal rörelsefrihet och komfort.

Liten med praktiska funktioner

Förutom att skydda mot väder och vind är Stormline Stretch Rain Shell utrustad med blixtlåsförsedda fickor och en huva som passar över en klätterhjälm. Perfekt om vädret skulle slå om mitt i klätteräventyret. Det är också möjligt att justera både midja och ärmslut.

Tack vare den kompakta packstorleken är det inga problem att bära med Stormline Stretch Rain Shell i packningen. Jackan går nämligen att packa ihop i den högra fickan och med hjälp av karbinhaken kan du dessutom fästa den utanpå ryggsäcken eller i selen.

När passar Stormline Stretch Rain Shell?

Stormline Stretch Rain Shell är ett bra val för dig som vill ha en kompakt, funktionell och vädertålig skaljacka som passar för de flesta utomhusaktiviteter. Eftersom huvan är klätterhjälmkompatibel är den dock extra passande för dig som sysslar med klättring.

Det är också en lämplig modell för dig som värdesätter liten packvolym. Stormline Stretch Rain Shell är mycket kompakt i hoppackat läge och kan dessutom fästas utanpå ryggsäcken med en karbinhake.

Fakta

Vikt: 320 g
Storlekar: XS – XXL
Passform: Normal
Dragkedja: YKK
Material: Nylon (BD.dry™)
Färg

Black, Carmine, Indigo, Kingfisher, Octane, Raging Sea, Red Rock, Sulphur, Tundra, Creek Blue, Optical Yellow

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like