Osprey Talon 44 L bekväm och praktisk ryggsäck (herr)

1.544 kr Rek. pris: 2.050 kr

Lätt och bekväm herryggsäck med toppmatning anpassad för alla typer av äventyr. Utrustad med justerbar AirScape™-ryggpanel för bästa möjliga komfort och ett flexibelt bärsystem som ger optimal rörelsefrihet. Finns i två storlekar.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Låg vikt – väger mindre än 1,5 kg
  • Finns i två storlekar
  • Utmärkt passform
  • Av 100% återvunna material

Bekväm herryggsäck från Osprey

Talon 44 är en ryggsäck ur Ospreys Talon-serie som innehåller lätta, men stabila ryggsäckar som ger full rörelsefrihet. Den här modellen kommer i två storlekar – S/M och L/XL – och har en kapacitet på 42 eller 44 liter (beroende på storlek). Det gör den lämplig för både lite kortare och längre äventyr.

Bärsystemet är noggrant utvecklat för att ge optimal komfort och ventilation. Det består bland annat av Ospreys AirScape™-ryggpanel, men också av justerbara axelremmar samt en bröst- och höftrem för extra avlastning.

Eftersom detta dessutom är en herryggsäck är den redan utformad efter den manliga kroppen, vilket ger ännu bättre komfort.

Toppmatad med smarta funktioner

Talon 44 har ett toppmatat huvudfack och ett separat fack där du kan förvara din sovsäck. Här finns även yttre remmar som du kan använda till ditt liggunderlag, fästen för både vandringsstavar och isverktyg samt en praktisk nyckelklämma.

Ryggsäcken har även en två smarta höftbältesfickor, en stretchficka på framsidan som passar perfekt för mobilen samt en separat ficka för ett vätskesystem. Allt detta gör det enkelt att organisera dina viktigaste prylar på vandringen.

Varför välja Osprey?

Den amerikanska ryggsäckstillverkaren Osprey grundades i mitten av 1970-talet när Mike Pfotenhauer sydde sin första ryggsäck. Idag är företagets produkter ett självklart val bland många friluftsmänniskor, men även bland resenärer och vardagspendlare.

Alla Ospreys ryggsäckar är tillverkade av högkvalitativa material och mycket anpassningsbara för att erbjuda en optimal passform, oavsett kroppsformer. De är dessutom utrustade med smarta funktioner för att underlätta både i vildmarken, på resan och i vardagen.

Fakta Osprey Talon 44

Kapacitet: 42 l / 44 l
Vikt: 1,35 kg / 1,47 kg
Storlek: 33 x 74 x 26 cm
Material: Nylon
Färger: Svart, blå
Färg

Ceramic Blue, Stealth Black

Storlek

S/M, L/XL

Du gillar kanske också

You may also like