Sandqvist Sune praktisk ryggsäck med mittdragkedja

1.995 kr

Funktionell ryggsäck av återvunnen polyester med 25 liters kapacitet, justerbara axelremmar och praktisk mittdragkedja för extra enkel åtkomst.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Av återvunnen polyester
  • Kapacitet på 25 liter
  • Praktisk mittdragkedja
  • Justerbara axelremmar
  • Praktiska ytterfack
  • Reflekterande detaljer

Sandqvist Sune – Mångsidig ryggsäck med mittdragkedja

Oavsett om du ska ut i skogen på en kortare dagsutflykt eller bara vill ha en praktisk vardagsryggsäck kan modellen Sune från Sandqvist vara ett bra alternativ. Det här är en funktionell och slitstark ryggsäck av återvunnen polyester med en kapacitet på 25 liter.

YKK®-blixtlåset är placerat mitt på ryggsäcken, vilket ger dig smidig åtkomst till huvudfacket. Du har även en praktisk toppficka, ett 15” laptopfack, två elastiska sidofickor och en innerficka i mesh som gör det enkelt att sortera dina prylar.

Bekväm med reflekterande detaljer

Sune har breda axelremmar som du enkelt justerar för att passa just din kroppstyp. Du har även en bröstrem som bidrar med extra stabilitet, men som också går att ta bort om du inte behöver den.

En viktig detalj med Sandqvist Sune är webbingen i reflekterande material. Den ser nämligen till att du blir synligare i mörker. Perfekt för årets mörkaste dagar.

Vilka är Sandqvist?

Svenska Sandqvist har tillverkat högkvalitativa och tidlösa produkter med miljön i åtanke sedan 2004. Sortimentet består av ryggsäckar, både för vardagsbruk och friluftsaktiviteter, weekendbags, portföljer, handväskor och mycket mer.

Förutom att använda miljövänliga material försöker företaget att minska sitt klimatavtryck genom hela produktionskedjan. De arbetar dessutom bara med leverantörer som kan garantera säkra miljöer och rättvisa villkor för arbetarna.

Skötsel och hållbarhet

Modellen Sune är tillverkad av 100 procent återvunnen polyester och är därmed helt vegansk. Materialet kommer från återvunna PET-flaskor och är lika slitstarkt som konventionell polyester, trots att framställningen är betydligt mer miljövänlig.

Likt övriga ryggsäckar från Sandqvist tål Sune inte maskintvätt, utan fläckar ska istället punkttvättas varsamt. Du kan med fördel även köpa till Sandqvists egna produkter för materialskötsel om du vill öka ryggsäckens livslängd.

Fakta Sandqvist Sune

Kapacitet: 25 liter
Material: Polyester
Dragkedja: YKK®
Färg: Multi Brown, Multi Green, Svart
Färg

Multi Brown, Multi Green, Svart

Du gillar kanske också

You may also like