Marmot Limelight 3P – tält för 3 personer

Det ursprungliga priset var: 4.334 kr.Det nuvarande priset är: 2.167 kr.

Marmot Limelight 3P är ett lätt tremannatält med dubbla absider och bra takhöjd. Perfekt för mindre sällskap eller den lilla familjen.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
 • Lättviktstält för tre personer
 • Använd med eller utan yttertält
 • Vattentätt och flamsäkert golv
 • Dubbla absider

Lätt, men robust tremannatält

Marmot Limelight 3P är ett lättviktigt tält för tre personer med en robust konstruktion. Tältet kommer i färgerna Crocodile och Rusted Orange och du får dessutom med en footprint som skyddar tältgolvet mot slitage, till exempel från stenar eller grus.

Limelight 3P har ett innovativt bågsystem som ger det ökad styrka, men som också underlättar reparationer. Bäst lämpat är det för camping i enklare terräng under trädgränsen.

Ytterduken är helt vattentät med en vattenpelare på 1500 mm. Här finns även ett vattentätt fönster som ger dig utsikt över det landskap du campar i. Golvet har heltejpade sömmar och en vattenpelare på 2000 mm. Det är dessutom flamsäkert för extra hög säkerhet.

Dubbla dörrar och absider

Att ta sig in och ut ur tältet är inga problem. Här finns nämligen två stora dörrar som ger dig enkel tillgång till tältet. Dörrarna har ljudlösa dragkedjor så att du inte stör tältgrannarna om du ska ta dig ut ur tältet på natten. En specialkonstruktion ser dessutom till att inte vindflärpen fastnar i dragkedjan.

Tältet har även två absider med stora öppningar, en lite mindre och en lite större. Här kan du med fördel förvara din packning och utrustning. På så sätt begränsar den inte golvytan inuti tältet. Du har dessutom flera förvaringsfickor som du kan använda för att organisera mindre prylar.

God andningsförmåga

Om du vill förbättra luftflödet inuti tältet kan du öppna upp innerdörrarna. De har nämligen myggnät, så du behöver inte oroa dig över mygg och andra insekter under natten.

Under varma och stjärnklara nätter går det dessutom bra att enbart använda innertältet för bästa möjliga ventilation. Då lämnar du helt enkelt ytterduken hemma. På så sätt kan du spara värdefull vikt i din packning.

För vem passar Marmot Limelight 3P?

Marmot Limelight 3P kan vara ett passande tält för en mindre familj som vill ha ett lättviktigt tält som även är slittåligt. Tältet passar bäst för camping under trädgränsen i lite enklare terräng. Den låga vikten gör det enkelt att bära med i packningen.

Limelight 3P kan också vara ett bra alternativ för dig som vill ha ett lite rymligare tält. Här får du en golvyta på 4 m2 och en bra takhöjd på hela 122 cm. Det finns också gott om förvaringsutrymmen tack vare de dubbla absiderna och smarta förvaringsfickorna.

Vill du ha ett lite mindre tält för två personer finns Limelight från Marmot även som tvåmannatält.

Fakta

 • Golvyta 4 m2
 • För tre personer
 • Två dörrar
 • Packad vikt 2,9 kg
 • Packad storlek 56 x 20,3 cm
 • Vestibul-yta 1,1 m2, 0,7 m2
 • För 3 årstider
 • Typ av tält: Kupoltält
Färg

Foliage, Red Sun

Våra favoriter

2.600 kr
-40%
Det ursprungliga priset var: 718 kr.Det nuvarande priset är: 431 kr.
1.508 kr
1.688 kr
1.162 kr
1.892 kr