Marmot Highlander Hoody dunjacka (dam)

1.679 kr Rek. pris: 2.800 kr

En populär och klassisk vinterjacka från Marmot som i den här versionen har utrustats med en huva. Behandlat dun håller jackan torr upp till 10 gånger längre tid än obehandlat dun.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Fylld med vattenavstötande dun
  • Tar lite plats, levereras med en förvaringspåse
  • Ärmar med elastiska band
  • Dragsko i jackans slut
  • Fickor med dragkedja

En fodrad klassiker

I Marmot Highlander Hoody dunjacka får du en modell av vinterjacka som har funnits med länge. Den har uppdaterats med en huva för extra värme, och som tack vare de elastiska banden runt ansiktet och huvans storlek går att dra över hjälmen.

Dunjackan innehåller dun som behandlats med Down Defender. Behandlingen gör att dunet står emot vatten längre tid än vanligt dun och torkar snabbare. Jackan håller dig med andra ord både varm och torr.

Täckjacka med smarta detaljer

Jackan Marmot Highlander Hoody levereras med en förvaringspåse som gör att den tar ytterst lite plats i väskan. Med en vikt på 380 g kommer den knappt att märkas i packningen.

En dragsko längs med fållen på jackan ger dig en möjlighet att enkelt justera passform och komfort. Handfickor och bröstficka är alla utrustade med dragkedjor för att hålla värdesaker på plats.

Klassisk design och modern funktion

Marmot startade under 1970-talet som ett företag för äventyrare och friluftsliv. Det är än idag ett stort fokus på kläder för ett aktivt liv, men deras snygga design har gjort att deras kläder är populära även i en mer urban miljö. Funktionalitet, bekvämlighet och ett snyggt yttre har alltid varit något som företaget strävat efter.

Idag hittar du även utrustning i form av bland annat tält, sovsäckar och väskor i Marmots utbud. Produkterna håller alltid hög kvalitet och är skapade för att användas länge.

Fakta

Vikt: 380 g
Material: 100% återvunnen Polyester, Ripstop
Säsong: Vinter
Storlekar: XS – XL
Passform: Regular
Färger: Black, Arctic Navy
Färg

Arctic Navy, Black, Copper/Cairo

Storlek

XS, S, M, L, XL

Våra favoriter

5.994 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 1.395 kr.Det nuvarande priset är: 698 kr.
-50%
Det ursprungliga priset var: 3.792 kr.Det nuvarande priset är: 1.896 kr.
1.188 kr
Outlet
1.000 kr
1.747 kr1.994 kr
264 kr