super.natural Base Crew Neck 230 – underställströja dam

522 kr Rek. pris: 949 kr

Långärmad underställströja för dam med god temperaturreglering och antibakteriella egenskaper. Viktklass 230 gör den passande för alla typer av vinteraktiviteter.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Tjock underställströja för dam
  • Passar alla vinteraktiviteter
  • Antibakteriella egenskaper
  • Av merinoull och syntetfiber

Tjock underställströja för vinteraktiviteter

Base Crew Neck 230 är en långärmad underställströja för dam som håller dig varm även under årets kallaste dagar, oavsett aktivitet. Den unika merinoblandningen transporterar effektivt bort fukt från kroppen samtidigt som den är snabbtorkande och skön mot huden.

Materialet har ett naturligt UV-skydd och antibakteriella egenskaper som förebygger dålig lukt. Det gör att du kan använda underställströjan flitigt, utan att behöva tvätta den lika ofta. När du behöver tvätta den gör du det enkelt i tvättmaskinen (40 grader).

Underställ av mjuk merinoull

Merinoull är en mjuk och tunn ull med mängder av fördelaktiga egenskaper. Tack vare ullens krulliga fibrer skapas till exempel små luftfickor som ger materialet en nästintill oslagbar temperaturreglering och fukthantering.

Ytterligare en fördel är merinoullens naturliga UV-skydd samt dess antibakteriella egenskaper. Förutom att skydda huden mot solen kan det också förebygga dålig doft, vilket gör att du inte behöver tvätta dina plagg lika ofta.

Kort om super.natural

Det schweiziska företaget super natural grundades 2012 och har sedan dess blivit kända världen över för sina innovativa funktionskläder. Företaget har nämligen tagit fram ett helt eget material – merinomix – som kombinerar fördelarna hos syntet och merinoull.

Merinomixen är dig ett mjukt och hållbart material som håller dig varm och torr, oavsett klimat. Ullens antibakteriella egenskaper och UV-skydd i kombination med syntetfibrernas slitstyrka ger dig komfortabla och funktionella plagg för alla aktiviteter.

Underställ håller dig torr och varm

Genom att klä dig efter lager på lager-principen kan du enkelt reglera din klädsel i takt med att vädret skiftar. Lagret närmast kroppen bör vara ett underställ som effektivt leder fort fukt från kroppen. På så sätt kan du hålla dig torr och varm i alla klimat, oavsett väder.

Vid mer intensiva aktiviteter i lite varmare klimat är ett tunnare underställ att föredra. Det finns även medeltjocka varianter som går att använda året om samt extra tjocka underställ för vinteraktiviteter i riktigt kalla temperaturer.

Fakta

Storlekar: XS – XL
Färg: Svart, grå eller navy
Material: 50% merinoull, 50% polyester
Typ av plagg: Tröja (underställ)
Viktklass: 230
Skötselråd: Tvättas i 40 grader, går att torktumla, stryks vid låg temperatur
Färg

Jet Black, Navy Blazer, Pirate Grey

Storlek

XS, S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like