Osprey Ariel Plus 60 ryggsäck

1.987 kr

Stor damryggsäck för tyngre packning med anpassningsbart och komfortabelt bärsystem. Tillverkad av bluesign®-certifierat nylon med fluorkarbonfri impregnering. Perfekt för backpackning och vandring på mer krävande leder.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: N/A Kategorier: , ,
  • Stor ryggsäck för backpackning & vandring
  • Av bluesign®-certifierat nylon
  • Kapacitet på 60 liter
  • Stabilt bärsystem för tyngre packning

Rymlig damryggsäck med stabilt bärsystem

Ariel Plus 60 är en stor ryggsäck i dammodell anpassad för vandring och backpackning i lite tuffare terräng. Med en kapacitet på 60 liter får du plats med all nödvändig utrustning för kortare turer i kallare klimat, eller längre turer i varmare klimat.

För att klara av tung packning är Ariel Plus 60 utrustad med ett stabilt och kroppsnära bärsystem. Det består av en formsprutad ryggpanel, ett brett höftbälte som avlastar rygg och axlar, axelremmar med Fit-on-the-Fly samt en bröstrem.

Alla remmar är justerbara så att du enkelt kan finjustera passformen efter just din kroppstyp. Eftersom detta dessutom är en damryggsäck är den dessutom redan utformad efter den kvinnliga kroppen för optimal bärkomfort.

Slitstark och funktionell

Ariel Plus 60 är tillverkad av slitstarkt bluesign®-certifierat nylon, vilket gör att den klarar både lugna och intensiva turer i varierande terräng. Ryggsäcken är dessutom behandlad med en fluorkarbonfri DWR-impregnering som gör den vattenavvisande.

Tack vare den stora panelöppningen med U-dragkedja får du enkel tillgång till dina saker. Här finns även ett bottenfack med avdelare för sovsäcken, utvändiga remmar för liggunderlag samt fästen för både vandringsstavar och isverktyg.

En annan trevlig finess är att du kan ta av topplocket och använda det som en dagsryggsäck. Perfekt för kortare turer under längre vandringar.

Kort om Osprey

Osprey är en amerikansk ryggsäckstillverkare som började sin verksamhet i mitten av 1970-talet. Idag är varumärket ett självklart val bland både friluftsmänniskor och vardagspendlare världen över, mycket på grund av den ryggsäckarnas höga funktionalitet och kvalitet.

Samtliga modeller är utrustade med justerbara bärsystem för optimal komfort, oavsett om du ska använda ryggsäcken i vardagen eller i vildmarken. De är dessutom tillverkade av återvunna material. Är du ute efter en bekväm och pålitlig ryggsäck är Osprey ett bra val.

Fakta Osprey Ariel Plus 60

Kapacitet:60 l
Vikt:2,5 kg
Storlek:35 x 74 x 33 cm
Material:420D Bluesign Nylon
Färger:Svart, röd, blå
Storlek

M/L, XS/S

Färg

Röd, Svart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Osprey Ariel Plus 60 ryggsäck”