Ledlenser H4R prisvärd & laddningsbar pannlampa

496 kr

Det här är ett prisvärt alternativ om du söker efter en laddningsbar pannlampa att enkelt använda i vardagen. H4R har en låg vikt och en bred ljusbild som går att reglera i höjdled. Det gör att den lyser upp större delen av ditt synfält. Ljusstyrkan går att ställa i tre styrkor för att spara batteri och anpassa ljuset till uppgiften.

Läs mer

10 i lager

Beskrivning
  • Prisvärd
  • Laddbar
  • Användarvänlig
  • Upp till 250 lumen
  • Reglerbar ljusstyrka i tre lägen
  • Batteritid mellan 3 och 40 timmar

Laddbar pannlampa som är lätt att använda till ett lågt pris

H4R ingår i Led Lensers populära serie med enklare lampor för vardagsbruk. Den här modellen är den billigaste av deras laddningsbara alternativ. Lampan är utmärkt att använda som extra belysning när du behöver det, utan att behöva leta efter nya batterier. Ta med den på resan eller ha den redo när det blir strömavbrott.

Li-ion batterier ger låg vikt och kan hållas fulladdade

Batterierna i alla Ledlensers laddningsbara pannlampor är Li-ion vilket ger dem en låg vikt. Det som utgör en stor del av vikten på en pannlampa är batteriet. Li-ion batterierna är lättviktarna på marknaden vilket hjälper till den låga vikten på H4R, endast 95gram.

Den låga vikten gör att den är skön att bära på huvudet en längre stund. Även det faktum att batteriet sitter bak på huvudet hjälper till att få en jämnare balans.

Världsledande inom LED-lampor

Ledlenser är att av de världsledande företagen inom teknik för bärbara lampor. De tillverkar både pannlampor och ficklampor sedan 1992 i den tyska staden Solinger. Tvillingarna som grundade bolaget startade i familjens garage och har fokuserat på utveckling och ingenjörsteknik från starten. Idag ligger huvudkontoret i en vacker tegelbyggnad med över 100 anställda.

Fakta Ledlenser H4R

Ljusstyrka: 20 lm, 100 lm och 250 lm
Batteri: Li-ion
Batteritid: 3-40 timmar beroende på ljusläge
Uppladdningsbar: Ja
Vikt: 95 gram
Vatten- och dammskydd: IP57, vattentät
Funktioner: Bred ljusbild
Ställbar ljuskägla
Laddbar
Lättmanövrerad tack vare en tydlig knapp bredvid LED-lampan

Våra favoriter

-50%
Det ursprungliga priset var: 761 kr.Det nuvarande priset är: 381 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 469 kr.Det nuvarande priset är: 328 kr.
325 kr
1.095 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 1.398 kr.Det nuvarande priset är: 979 kr.
998 kr