Outwell Blackpool Green Vineyard hopfällbar stol

500 kr

Outwell Blackpool Green Vineyard är en hopfällbar stol som passar perfekt på campingsemestern såväl som på picknicken. Maximal belastning är 120 kg.

Läs mer

13 i lager

Artikelnr: BD507GN Kategorier: , , GTIN: 5709388089007
Beskrivning
  • Hopfällbar campingstol
  • Klarar upp till 120 kg
  • Enkel att vika ihop och bära
  • Kompakt packstorlek

Robust campingstol från Outwell

Blackpool Green Vineyard från Outwell är en pålitlig campingstol som passar utmärkt på campingen, picknicken eller varför inte på tomten. Stolen är hopfällbar, men kräver ingen montering. Du behöver bara fälla ut och ihop den.

Robusta material

Yttermaterialet är tillverkat av högkvalitativ Textiline och står emot de flesta utmaningar naturen har att erbjuda. Ramen är av pulverlackerat stål och armstöden av stark plast. Detta gör att campingstolen klarar en belastning på hela 120 kg.

Det höga ryggstöd ger bra stöd åt ryggen och här finns även en smart låsfunktion som låser fast ramen när stolen är uppfälld.

Enkel att bära med

Det är inga problem att packa in Blackpool Green Vineyard i bilen eller bära den till campingplatsen. Stolen väger inte mer än 3,3 kg och har ett kompakt packmått som gör den enkel att hantera.

För vem passar Outwell Blackpool Green Vineyard campingstol?

Blackpool Green Vineyard från Outwell är ett bra och prisvärt alternativ för dig som prioriterar komfort på campingturen. Den passar dock minst lika bra på stranden, picknicken eller i trädgården.

Stolen kan också vara ett bra val för dig som vill ha en lite mindre campingstol som är enkel att förvara när du inte använder den. Blackpool Green Vineyard har ett kompakt packmått, är enkel att fälla ihop och väger dessutom bara 3,3 kg.

Fakta

  • Maxbelastning: 120 kg
  • Vikt: 3300 g
  • Packmått: 55 x 5 x 78,5 cm

Du gillar kanske också