Treton Lumber Pro II skyddstövlar (unisex)

2.294 kr

Tretorn Lumber Pro II skyddsstövel erbjuder slitstark säkerhet för skogsarbetare och byggarbetare. Med sågskyddsklass 3, stålhätta och punkteringsresistent sula är säkerheten garanterad. Justerbart skaft, snabbtorkande foder och ergonomiskt innersula säkerställer komfort hela arbetsdagen. Reflexdetaljer och oljeresistent nitrilgummisula gör den idealisk för nattarbete och hala underlag.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vattentäta och sågskyddsklass 3: Tretorn Lumber Pro II är helt vattentäta och tillverkade för att uppfylla sågskyddsklass 3, vilket ger ett utmärkt skydd vid användning av motorsågar.
  • Punkteringsresistent sula med extra grepp: Sulan är gjord av oljeresistent nitrilgummi för att ge optimalt grepp och är även punkteringsresistent, vilket gör stövlarna högst pålitliga i arbetsmiljöer.
  • Komfort och anpassning: Stöveln har ett justerbart skaft och extra rymligt tåutrymme, vilket säkerställer bekvämlighet och passform för olika fotformer. Fodret är snabbtorkande, vilket förbättrar komforten över långvarigt bruk.
  • Skydd och säkerhet: Inkluderar stålhätta för tåskydd och reflexdetaljer som ökar synligheten under arbete i mörka förhållanden. Stöveln uppfyller också flera säkerhetsstandarder inklusive SB, P, E, FO och SRA.
  • Praktiskt och hållbart material: Tillverkade av slitstarkt gummi med en stötdämpande, ergonomiskt formad och uttagbar innersula i bomulls canvas. Enkel att underhålla genom handtvätt och korrekt förvaring.
Storlek

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Färg

Orange

Du kanske också gillar

440 kr
-20%
Outlet
Det ursprungliga priset var: 406 kr.Det nuvarande priset är: 325 kr.
-25%
Outlet
Det ursprungliga priset var: 970 kr.Det nuvarande priset är: 728 kr.
1.081 kr
1.359 kr
1.284 kr