Tretorn Alunda Hybrid Jr vinterkängor (barn/ungdom)

774 kr

Tretorn Alunda Hybrid Jr vinterkängor passar barn och ungdomar som söker en snygg design som ändå ger värme och skydd under kalla och blöta dagar. Med vattentäta egenskaper, isolerande foder och greppvänlig sula är de idealiska för höst- och vinteraktiviteter. Den urbana designen med snygg mockaimitation gör dem både funktionella och trendiga.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vattentäta egenskaper: Alunda Hybrid Jr vinterkängor är delvis vattentäta (inte tyget på ovandel) tack vare kombinationen av neopren och naturgummi, vilket gör dem idealiska för kalla och regniga dagar.
  • Isolering och komfort: Skorna är isolerade med ett värmande vinterfoder som håller fötterna varma. Det snabbtorkande fodret och den löstagbara EVA-innersulan bidrar till ökad komfort vid användning.
  • Säkerhet och stabilitet: Naturgummisulan erbjuder bra grepp och stabilitet på olika typer av underlag, och de förstärkta häl- och tåkapporna ger extra skydd och hållbarhet.
  • Veganvänligt alternativ: Alunda Hybrid Jr är veganskt tillverkade, vilket betyder att inga animaliska produkter används i produktionen, ett etiskt val för miljömedvetna föräldrar och barn.

OBS:  Använd inga starka rengöringsmedel eller något som innehåller olja eller syra. Förvara stövlarna på en torr, sval plats. Torkas ej vid torkskåp eller element eftersom att detta torkar ut gummit och skapar sprickor. Notera att inte hela skon är vattentät.

Färg

Black, Shitake

Storlek

28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38

Du kanske också gillar

1.902 kr
4.889 kr
2.000 kr
6.000 kr
768 kr
1.285 kr
1.467 kr1.849 kr