Marmot Minimalist Jacket – jacka (herr)

1.798 kr Rek. pris: 2.300 kr

Lättviktig och funktionell skaljacka för herr av PFC-fri GORE-TEX Paclite med justerbar huva och skön passform. 100 procent vatten- och vindtät med tejpade sömmar och vindslå.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Skaljacka av GORE-TEX
  • Helt vind- och vattentät
  • Tejpade sömmar
  • PitZips för bättre ventilation
  • Förböjda ärmar för bättre komfort
  • Passform: Regular (se storleksguide)

Lätt skaljacka som skyddar mot väder och vind

Minimalist Jacket från Marmot är en praktisk och lättviktig skaljacka för aktiva herrar. Jackan är tillverkad av GORE-TEX Paclite (återvunnen polyester) med en PFC-fri ytbeläggning. Det gör den miljövänlig samtidigt som den håller dig varm och torr.

Trots att skaljackan är helt vatten- och vindtät har den ändå en mycket god andningsförmåga, vilket gör den passande att använda även i lite varmare klimat. Du har också så kallade PitZips som tillåter dig att släppa ut värme och förbättra ventilationen ytterligare.

Bekväm och funktionell

Minimalist Jacket har en bekväm passform, mycket på grund av de förböjda ärmarna som ger optimal rörelsefrihet. Du har också en justerbar huva, ärmar med kardborreknäppning, tejpade sömmar och en vindslå som skyddar dig mot kalla vindar såväl som regn.

Utöver det har jackan två sidofickor samt en bröstficka, samtliga med blixtlås för säker förvaring. Minimalist Jacket är kort sagt ett utmärkt komplement till din softshelljacka när du vandrar eller åker skidor.

Funktionella kläder från Marmot

Marmot är ett amerikanskt företag som grundades i mitten av 1970-talet av de två studenterna Eric Reynolds och Dave Huntley. Produktionen började småskaligt med bara några få produkter till att numera inkludera både kläder, utrustning och accessoarer för friluftsliv.

I utbudet finner du allt ifrån skal- och regnkläder till sovsäckar, tält och väskor, alla tillverkade med hållbarhet, komfort och funktion som ledord. Oavsett om du ska ut och campa, vandra, klättra eller löpträna kan Marmots produkter vara ett bra val.

Fakta

Vikt: 371 g
Material: Återvunnen polyester
Säsong: Året runt
Storlekar: S – XL
Färger: Black, Arctic Navy, Nori
Passform: Regular
Färg

Arctic Navy, Black, Nori, Dark Jungle

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like