Andningsskydd KN95

(2 kundrecensioner)

33 kr269 kr

Andningsskydd som skyddar mot luftburna partiklar och sjukdomar. Fem lager och ergonomisk passform.

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
 • Skyddar mot smittoämnen, smuts, pollen, avgaser med mera
 • Ergonomisk – justerbart nässkydd
 • KN95 motsvarar skyddsklass FFP2
 • För engångsbruk
 • Skonsam mot huden
 • Lätt vikt – sitter bekvämt

Andningsskydd KN95

Detta andningsskydd är av typen KN95. Det motsvarar en filtrering av minst 95 procent av partiklar och smittämnen, vilket motsvarar FFP2.

Andningsskyddet saknar ventil men är ändå bekvämt att bära. Det är ergonomiskt, har bra passform och sitter fint över näsan. Vid näsan sitter en liten skena som du trycker till för att masken ska passa bra.

Det faktum att detta andningsskydd saknar ventil har också vissa fördelar. Det innebär att andningsmasken inte bara skyddar dig själv utan även andra. Av den anledningen är detta andningsskydd godkänt att användas istället för munskydd ombord på flygplan, på flygplatser och utomlands där det finns krav på munskydd.

Detta är ett bra alternativ till vanliga munskydd eftersom de ger dig som bär det ett mycket bättre skydd. Speciellt om du är i riskgrupp är dessa andningsskydd ett bra val. Skyddsnivån är inte riktigt lika hög som i FFP3-masker som t.ex. 3M Aura som har 99% skydd istället för 95%.

Samtidigt är priset många gånger lägre. Det gör att du kan använda detta andningsskydd t.ex. på stan eller om du tvingas åka kollektivt och sedan slänga det direkt om du vill.

Vårt andningsskydd KN95 finns i två paket:

 • 2-pack (34,50 kr / st)
 • 10-pack (26,90 kr / st)

Uppfyller standard GB 2626-2006 vilket motsvarar EN 149:2001+A1:2009.

Antal

2-pack, 10-pack

2 recensioner av Andningsskydd KN95

 1. Elsa

  Mycket bekväma och sitter bra över munnen. Skulle dock rekommendera sådana med gummiband som går runt huvudet om man har små öron.

 2. Anna (verifierad ägare)

  Det är i själva verket 50-pack och inte 10-pack som det står, så de är betydligt billigare per styck än vad jag trodde. Sitter väldigt tätt och bra runt kinder och haka förutom överst: det blåser mycket i ögonen när jag andas trots att den kan formas med inbyggd metallgrunka runt näsan. De har rätt korta band, så öronen böjs ihop framåt. (Syns på produktbilden också.) När jag tittar ner hamnar övre kanten i ögonen, så jag böjer ner eller klipper bort maskens övre kant för att kunna använda den. Masken fyller sin funktion de korta stunder jag behöver den, men är inte speciellt bekväm. Sitter kanske bättre på någon med stort ansikte, men då hade masken behövt länge band.

Lägg till en recension

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]