Black Diamond Access Down Hoody dunjacka med huva (herr)

1.810 kr Rek. pris: 2.499 kr

En mellantunn lättviktsdunjacka som snabbt blir favoritjackan. Värmande och snygg med skön och praktisk huva. Packa ner i ryggsäcken och ha som extra lager på skidturen eller använd den som vardagsjacka.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Fylld med RDS-certifierat ankdun
  • Isolering i HyperDRY™
  • Två handfickor och en bröstficka
  • Skön luva med elastisk öppning
  • Väger lite och värmer mycket

Värmande täckjacka för vinteräventyr

Här har man inte snålat på några detaljer. Den här dunjackan är fylld med mjukt och värmande ankdun. RDS-certifieringen står för Responsible Down Standard och säkerställer att dun och fjädrar kommer från djur som behandlats väl.

Såväl ytterlager som innerfoder är behandlade med DWR (dual water repellent) som gör jackan motståndskraftig mot smuts och väta samtidigt som den andas.

Den här dunjackan är prasselfri, blir liten, väger bara 440 gram och är enkel att packa ner i ryggsäcken. Den finns i många härliga färger om du är sugen på en mer färgstark vinter.

Allt du behöver i en vinterjacka

Den här herrjackan har två handfickor och en bröstficka, alla med dragkedja för att hålla plånbok, mobil och nycklar i säkert förvar. I nederkant har jackan en dragsko som gör att du enkelt kan justera passformen. Jackan har en två-vägs-dragkedja som avslutas med ett skönt hakskydd. Jackan är lätt att röra sig i, har resår, men inga tighta muddar i ärmarna.

Luvan är riktigt varm och skön, med den uppfälld har du garanterat skydd mot snö och snålblåst. Trots sin funktionalitet är den diskret och stilren.

När passar Black Diamond Access Down Hoody?

Svaret på den frågan är enkelt – när som helst du behöver ett värmande och skönt ytterplagg. En kylig dag på stan, till och från jobbet, i skidbacken, på klätteräventyret eller i lekparken en ruggig höstdag. Du kan alltid lita på att du håller dig lagom varm. Jackan andas samtidigt som luvan, dragkedjan och dragskon gör att du kan snabbt kan justera hur varm du vill att den ska vara.

Black Diamond är kvalitet och funktion

Black Diamond är ett amerikanskt märke som skapar äventyrskläder och utrustning som håller riktigt hög kvalitet. Ingenting lämnas åt slumpen och alla plagg är något som de själva vill bära. Natur och miljö står högt upp på agendan och man arbetar kontinuerligt för att förbättra processer och förfina materialval.

Fakta

Vikt: 441 g
Material skal: 30D Ripstop med DWR-finish – 100% nylon
Material isolering: RDS-certifierat 700 ankdun med DWR-behandling (85% dun, 15% fjäder)
Material foder: 20D 100% nylon med DWR-finish
Säsong: Vinter/Höst
Storlekar: S-XL
Färger: Black, Granite, Burnt Orange, Kingfisher, Indigo, Cypress
Passform: Normal
Färg

Black, Burnt Orange, Cypress, Granite, Indigo, Kingfisher

Storlek

S, M, L, XL

Våra favoriter

Outlet
311 kr
1.298 kr
Outlet
665 kr
2.130 kr
297 kr
402 kr