Marmot Mitre Peak Jacket – jacka (herr)

1.459 kr

Teknisk och ventilerande skaljacka med 100 procent vind- och vattentätt GORE-TEX-membran. Ger ett fullgott väderskydd, oavsett årstid.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Teknisk skaljacka av GORE-TEX
  • Ger ett komplett väderskydd
  • God andningsförmåga
  • Tejpade sömmar och vattentäta blixtlås
  • Hjälmkompatibel huva
  • Passform: Athletic (se storleksguide)

Smidig skaljacka med GORE-TEX-membran

Marmot Mitre Peak Jacket är en lätt och teknisk skaljacka av slitstark, återvunnen nylon med ett vatten- och vindtätt GORE-TEX-membran. Den har också tejpade sömmar, vattentäta blixtlås och en hjälmkompatibel huva som ger dig ett komplett väderskydd, oavsett säsong.

Medan många andra skaljackor tar upp stor plats i packningen är Mitre Peak Jacket, trots sina väderbeständiga egenskaper, mycket kompakt. Den väger dessutom bara 358 gram, vilket gör jackan enkel att bära med i ryggsäcken och plocka fram om vädret slår om.

Jacka med praktiska blixtlås för bättre ventilation

Mitre Peak Jacket har ett helgående tvåvägsblixtlås som löper längs hela framsidan. Det gör det möjligt att öppna upp och ventilera vid behov, antingen upptill eller nertill. Du har även blixtlås i armhålorna som ger ett ännu bättre luftflöde under extra varma dagar.

Utöver det har du två höga, blixtlåsförsedda fickor där du kan förvara mobil och nycklar eller bara värma dina händer.

Pålitliga funktionskläder från Marmot

Marmot grundades av Eric Reynolds och Dave Huntley, två studenter med ett brinnande intresse för natur och friluftsliv, i mitten av 1970-talet. De allra första prototyperna, bland annat en parkas, tröjor och sovsäckar, tillverkade de faktiskt helt själva i sitt eget studenthem.

Efter nästan fyra decennier i branschen har Marmot god förståelse för de krav friluftsutrustning och kläder bör uppfylla. De arbetar dessutom ofta med miljövänliga och giftfria material som är snälla mot både användare och miljö.

Fakta

Vikt:358 g
Material:Återvunnen nylon, Ripstop-nylon
Säsong:Året runt
Storlekar:S – XL
Färger:Arctic Navy, Nori/Foliage, Yellow Gold
Passform:Athletic
DimensionerN/A
Färg

Arctic Navy, Nori/Foliage, Yellow Gold

Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like