Marmot Women’s Preon Jacket (dam)

Det ursprungliga priset var: 690 kr.Det nuvarande priset är: 345 kr.

Komfortabel och värmande fleecejacka för dam av fuktreglerande Pontetorto-material. Passar lika bra för vandring som för intensiva utomhusaktiviteter.

Läs mer
Beskrivning
  • Fuktreglerande och värmande damjacka
  • Tre fickor med blixtlås
  • Skyddar mot kyla och vind
  • Av återvunnen polyester
  • Platta sömmar för att förebygga skav
  • Passform: Athletic (se storleksguide)

Värmande och funktionell damjacka i fleece

Women’s Preon Jacket är en damjacka från Marmot gjord av Pontetorto, en blandning mellan återvunnen polyester och elastan. Det ger dig en hållbar och värmande mellanlagersjacka som effektivt transporterar bort fukt från kroppen och håller dig varm.

Jackan har ett hellångt blixtlås framtill som gör det enkelt att öppna upp och ventilera vid behov. Den höga kragen och vindslån skyddar mot kyla och vind och ärmarna med tumhål håller handflatorna varma om du råkat glömma vantarna hemma.

Passar de flesta aktiviteter

För optimal komfort och rörelsefrihet har Women’s Preon Jacket en kroppsnära passform. Det i kombination med den goda fuktregleringen gör den utmärkt för mer intensiva aktiviteter, exempelvis klättring, löpning och skidåkning.

Det är också en mycket passande jacka för vandring tack vare de platta sömmarna vid axlarna. De ser nämligen till att du inte får skavsår när du bär tung packning. Du har också tre blixtlåsförsedda fickor där du kan förvara dina värdesaker.

Funktionskläder från Marmot

Marmot var till en början en klubb för studenter med intresse för natur och friluftsliv. År 1974 blev dock klubben officiellt ett företag när grundarna Eric Reynolds och Dave Huntley började tillverka kläder och friluftsutrustning på allvar.

Idag är Marmot ett erkänt varumärke bland friluftsentusiaster världen över, inte minst i Sverige. I sortimentet hittar du allt ifrån funktionskläder till tält och sovsäckar, alla anpassade för att klara naturens utmaningar och samtidigt erbjuda hög komfort.

Fakta

Vikt: 250 g
Material: Återvunnen polyester, elastan
Säsong: Året runt
Storlekar: S – XL
Färger: Black, Nori
Passform: Athletic

 

Färg

Black, Nori

Storlek

S, M, L, XL

Våra favoriter

146 kr
1.968 kr
898 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 2.434 kr.Det nuvarande priset är: 1.217 kr.
1.491 kr
Outlet
348 kr