Marmot Coastal Tee långärmad tröja

259 kr Rek. pris: 620 kr

Marmot Coastal Tee är en bekväm långärmad t-shirt som passar perfekt för lite kyligare dagar. Med mjuk bomull och återvunnen polyester får du en mjuk tröja som håller värmen men leder bort fukt. Designen är tidlös och enkel att matcha med byxor eller shorts.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Färgar inte av sig
  • Mjukt tyg
  • Miljövänlig färg
  • Rund halsringning

”T-shirt” med långa ärmar

Marmot har designat denna t-shirt med tanke på mer än din komfort. Ska vi vara precisa är det ingen t-tröja då den har långa ärmar, men den faller ändå i samma kategori på grund av sin passform, design och tygets tjocklek. Det mjuka tyget av bomull och polyester består av återvunnen polyester. Dessutom är färgen på Coastal Tee gjord av vattenbaserad ECO-färg.

Färgen kommer bland annat från alger och är därmed ett bra val för ett hållbart plagg. Du kan med andra ord ha ett gott samvete då du har denna långärmade t-shirt på dig. Den passar utmärkt i många olika sammanhang då det är lika viktigt med stil som med komfort.

Skydda dig mot kyla och solen med långärmad tröja

Med långa tröjärmar så får du skydd både mot kyla och sol. Marmot Coastal Tee kan vara det perfekta valet för en segeltur en sommardag då det kommer att blåsa på och reflexer från vattnet kan bränna din hud.

Tyget är vävt med teknik som leder fukt bort från din kropp. Därmed håller du värmen i tröjan utan att uppleva att det blir för svettigt. Mixen av bomull och syntet gör att tyget väl och det ger dig en fräsch känsla.

En tröja med långa ärmar för olika situationer

Marmot har designat Coastal t-shirten med långa ärmar för många olika typer av aktiviteter. Du kan använda tröjan när du är ute och vandrar, för klättring eller då du ger dig in till stan på din elskoter!

Amerikanska Marmot skapar kläder för vintersport

Det amerikanska märket Marmot har blivit känt i hela världen för kläder som fungerar i alpint klimat. Oavsett om det handlar om jackor eller handskar så är det design som håller värmen utan att det blir svettigt. Samma tanke ligger bakom deras kläder och material sätts samman för att du ska uppleva komfort och rörlighet. Dessutom tar Marmot ett stort ansvar för miljön med viktiga ekologiska lösningar och hållbara material.

Fakta

Material 48% återvunnen polyester, 52% organisk bomull
Färger Svart, blå, grå
Vikt 172,4 gram
Storlekar S-XXL

 

Färg

Arctic Navy, Black, Charcoal Heather

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like