Marmot Ridgefield Heavyweight Sherpa Lined Flannel (herr)

807 kr Rek. pris: 1.395 kr

Den ultimata skjortjackan som passar lika bra för en weekend på landet som för en tur på stan. Denna värmande flanellskjorta fodrad med fleece passar i alla lägen.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Borstad väv
  • Fodrad med fleece
  • Återvunnen polyester
  • Fyra fickor
  • Button-down-krage

Höstjackan som håller stilen

Marmot Ridgefield Heavyweight Sherpa Lined Flannel är en extrautrustad flanellskjorta. Det värmande lagret fleece gör att den är mer som en jacka än en skjorta, utan att tappa det klassiska utseendet. Även ärmarna är isolerade för att hålla värmen (dock inte med fleece). Jackan kan därför användas även under lite mildare vinterdagar.

Gjord på återvunnet material

Flanellskjortan är gjord på en blandning av bomull och återvunnen polyester som dubbelborstats för att göra den bekväm och mjuk.

Skjortan har två sidofickor för förvaring eller för att värma händerna i. Bröstfickor finns på respektive sida och dessa är utrustade med knappar att stänga igen med för säker förvaring av värdesaker som nycklar, mobil och kort. Kragen i halsen är av varianten button-down.

Decennier av erfarenhet

Marmot har under decennier utvecklat kläder och utrustning för ett aktivt utomhusliv. Med deras stora fokus och kunskap kring design och funktionalitet har deras kläder blivit mycket uppskattade. Ett plagg från Marmot kan användas i många sammanhang, såväl i naturen som i stadsmiljön.

Marmot har också utrustningen du behöver för ett liv ute i naturen, under årets alla månader och i alla olika typer av väder.

Fakta

Vikt: 701,6 g
Material: 58% Bomull, 42% återvunnen Polyester
Säsong: Vår, Höst, Vinter
Storlekar: XS – XL
Passform: Regular
Färger: Military Green, Nori
Färg

Nori, Port Royal, Shetland, Storm

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like