Osprey Tempest 20 lätt ryggsäck (dam)

981 kr Rek. pris: 1.500 kr

Lätt och praktisk ryggsäck med damspecifik passform. Justerbart bärsystem med ventilerande ryggpanel ger optimal komfort och rörelsefrihet. Perfekt för dagsvandringar eller andra turer som kräver mindre utrustning.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Lätt och kompakt
  • Komfortabelt bärsystem
  • Finns i två storlekar
  • Praktiska fickor och fästpunkter

Lätt damryggsäck för kortare turer

Tempest 20 är en lätt ryggsäck som passar utmärkt för kortare dagsturer eller cykelutflykter. Ryggsäcken är tillverkad av återvunnet, bluesign®-certifierat nylon och har en damspecifik passform för optimal komfort. Den kommer dessutom i två storlekar – XS/S och M/L.

Bärsystemet är uppbyggd av Ospreys ventilerande AirScape-ryggpanel och breda axelremmar som inte löper över bysten. Du har också en bröstrem och en bred höftrem som ger avlastning för axlar och rygg. Samtliga remmar går att justera efter behov.

Smarta fickor och fästpunkter

Tempest 20 har en stor panelöppning som ger dig enkel tillgång till dina saker. Här finns även stretchfickor, både på ryggsäcken och på axelremmen, samt ett utvändigt fack för vätskesystem.

Utöver det har du en säkerhetsklämma som du kan använda till dina nycklar samt fästpunkter för både isverktyg, vandringsstavar, lampa och cykelhjälm. Kort sagt har du allt du kan tänkas behöva för en kortare tur, vare sig det är på vägen, i skogen eller på berget.

Kort om Osprey

Det amerikanska företaget Osprey har tillverkat ryggsäckar sedan mitten av 1970-talet. Idag består utbudet av ryggsäckar för vandring, camping och backpacking, men också för vardagsbruk, cykelpendling och resor.

Visionen i företaget är dels att utveckla innovativa ryggsäckar av högsta kvalitet, men också att bli en av världens mest hållbara tillverkare av friluftsutrustning. Idag jobbar Osprey med återvunna material och de reparerar dessutom trasiga ryggsäckar för att ge dem nytt liv.

Fakta Osprey Tempest 20

Kapacitet: 18 l/20 l
Vikt: 1,05 kg/1,17 kg
Storlek: 27 x 51 x 23 cm
Material: Nylon
Färger: Orange, svart, grå
Färg

Aluminum Grey, Bell Orange, Jasper Green, Kakio Pink, Stealth Black, Tidal/Atlas, Violac Purple

Storlek

XS/S, M/L

Våra favoriter

-50%
Det ursprungliga priset var: 1.137 kr.Det nuvarande priset är: 569 kr.
1.844 kr
269 kr
1.164 kr
511 kr
2.987 kr
2.300 kr