Springyard ActiveGrip Runsafe broddar för löpning

158 kr

Dessa broddar är ett utmärkt halkskydd för löpare i alla klasser. De passar löpning på alla nivåer och ser till att du kan motionera tryggt och säkert på snö och is. Låt inte vintervädret stoppa dig – Springyard ActiveGrip Runsafe ordnar det!

Läs mer
Artikelnr: N/A Kategori:
Beskrivning
  • Specialanpassade för löpning
  • Sex dubbar och mönstrad undersida för bra grepp
  • God passform för löparskor
  • Passar alla löpare, från nybörjare till erfarna
  • Fyra olika storlekar

Springyard ActiveGrip Runsafe – säkert halkskydd för löpare

Löpning ställer andra krav än promenad och vandring. Därför har Springyard, Skandinaviens ledande tillverkare av halkskydd, utvecklat ActiveGrip Runsafe – broddarna som är specialanpassade för löpning. De är lätta att sätta på sig och smidiga att få med sig.

Broddarna är av tåligt naturgummi medan själva dubbarna är i tungstenskarbid, ett mycket slitstarkt material som är ungefär dubbelt så kraftigt som stål. Dubbarna kan vid behov bytas ut. Halkskyddet är CE-certifierat (det uppfyller EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav).

Om du vill vara synligare när du är ute och löper på hösten och vintern kan det vara bra att komplettera med skosnören i reflexmaterial.

Broddar för alla löpare och löparskor

Det finns löpare på många olika nivåer, allt från motionärer till proffs. Dessutom finns det massa typer av löparskor. Därför är det viktigt att välja rätt om du både vill springa säkert och prestera maximalt på snö och is.

ActiveGrip Runsafe är utformade för att passa alla löpare och skor. Passformen gör att brodden sitter på plats och ger en skön känsla när du löper.

Användning, rengöring och storlekar

Broddarna kan enkelt rengöras under rinnande vatten. Förvara dem mörkt. Undvik att använda dem på barmark, då det leder till ökat slitage. Trasiga eller skadade halkskydd ska kasseras.

Springyard ActiveGrip Runsafe finns i fyra storlekar:

  • S (35-38)
  • M (38-41)
  • L (41-44)
  • XL (44-47)

Storlekarna är ungefärliga och passformen kan variera mellan olika löparskor.

Fakta Springyard ActiveGrip Runsafe

Namn Springyard ActiveGrip Runsafe
Användningsområde Löpning
Material Naturgummi (dubbar i tungstenkarbid)
Greppfaktor 5 av 5
Antal dubbar 6
Certifiering CE-certifiering
Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like