Springyard SteadyGrip Walksafe broddar

126 kr

Springyard SteadyGrip Walksafe är broddarna som ger dig det halkskydd du behöver på dina vinterpromenader. De har sex slitstarka dubbar som håller dig på fötter. StreadyGrip Walksafe passar alla typer av skor, exempelvis promenadskor och vandringsskor, och är enkla att få på och av.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Beskrivning
  • Sex dubbar och mönstrad undersida
  • Perfekt för vinterpromenader
  • Passar alla typer av skor
  • Enkla att sätta på och ta av
  • Finns i fyra storlekar

Springyard SteadyGrip Walksafe – broddar för promenader och vandring

För många är det viktigt att broddar och halkskydd är mångsidiga och passar olika aktiviteter. SteadyGrip Walksafe gör att du kan njuta av såväl vandring som promenader och powerwalks vintertid på ett säkert sätt. Lägre risk för olyckor och mindre oro.

Springyard är Skandinaviens ledande varumärke inom denna typ av produkter. Halkskydden och de andra lösningarna ligger i framkant när det gäller såväl funktion som hållbarhet och innovation.

Säkra och enkla broddar med kraftiga dubbar

Broddarna är gjorda av naturgummi, men dubbarna i sig är av tungstenkarbid. Det är ett mycket slitstarkt material som är ungefär dubbelt så kraftigt som stål.

Dubbarna är tuffa och motståndskraftiga – samtidigt är designen enkel och diskret. Den mönstrade undersidan ger extra grepp och halkskydd. Du kan känna dig säker under alla dina aktiviteter och fortsätta med dem under vintern, nästan som om det vore barmark (men du, ta det försiktigt ändå!).

Storlekar och underhåll

Springyard SteadyGrip Walksafe finns i fyra storlekar:

  • S (35-38)
  • M (38-41)
  • L (41-44)
  • XL (44-47)

Om du ligger på gränsen mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer det större alternativet, exempelvis väljer du med fördel L om du har storlek 41.

Broddarna kan rengöras under rinnande vatten. Trasiga eller skadade halkskydd ska kasseras.

Tänk på att bara använda broddarna utomhus och att de kan vara hala på sten- och metallytor. Undvik att använda dem på barmark då det orsakar slitage. Naturgummi är ett material som kan färga av sig på ljusa skor.

Fakta Springyard SteadyGrip Walksafe

Namn Springyard SteadyGrip Walksafe
Material Naturgummi (dubbar av tungstenkarbid)
Greppfaktor 5 av 5
Antal dubbar 6
Certifiering CE-certifiering
Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like