Graninge Stöcke vandringsskor

1.798 kr Rek. pris: 1.799 kr

Funktionell och komfortabel vandringssko av konstmaterial med vattenavvisande membran, Vibram®-sulor och praktisk Boa®-snörning.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Bekväm och stabil vandringssko av syntet
  • Resistent mot vatten, snö och kyla
  • Stötdämpande Vibram®-sulor
  • Smart Boa®-snörning
  • Löstagbar innersula

Graninge Stöcke – Bekväm och funktionell vandringssko

Stöcke från Graninge är en funktionell vandringssko som passar lika bra för en promenad i kvarteret som en mer avancerad vandring i naturen. Skorna erbjuder hög komfort och är tillverkade av slitstarkt konstmaterial för att klara naturens utmaningar.

För att du ska kunna använda Stöcke även i blöta och kalla klimat har Graninges försett dem med sitt eget GRANTEX®-membran. Det står dels emot regn och snö, men håller också fötterna extra varma i lite kallare klimat.

Perfekt passform med Boa®-snörning

Tack vare Stöckes praktiska Boa®-snörning slipper du skosnören som går upp under dagen. Snörningen bidrar också till att stödet fördelas jämnt över hela foten, vilket minskar risken för tryck på enstaka ställen som kan orsaka obehag.

Graninge Stöcke har även en löstagbar innersula som du kan byta ut vid behov, exempelvis om den börjar bli sliten. Yttersulan är av typen Vibram® och ger dig ett bra grepp på de flesta underlag samtidigt som den ger god stötdämpning för fotleder och knän.

Kvalitetsskor sedan 1951

Graninge är ett svenskt skomärke som har tillverkat skor och kängor av högsta kvalitet i över 70 år. I det breda utbudet finns modeller med både höga och låga skaft som passar alla behov, från friluftsliv och vandring till vardagsbruk.

Enligt Graninge är rätt skor A och O, framför allt för dig som älskar outdoorlivet. De ska dels vara bekväma att bära, men också slitstarka och vädertåliga för att klara det oberäkneliga svenska klimatet. Vill du ha en pålitlig sko eller känga är Graninge kort sagt det bästa valet.

Fakta Graninge Stöcke

Yttermaterial: Syntet
Storlekar: 36 – 47
Läst: Normal
Membran: GRANTEX®
Yttersula: Vibram®
Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Våra favoriter

227 kr
1.599 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 1.000 kr.Det nuvarande priset är: 500 kr.
1.195 kr
-40%
Det ursprungliga priset var: 1.298 kr.Det nuvarande priset är: 779 kr.
-40%
Det ursprungliga priset var: 799 kr.Det nuvarande priset är: 479 kr.
2.174 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 1.989 kr.Det nuvarande priset är: 1.392 kr.