Sawyer S3 Foam Filter vattenfilter

1.178 kr

Lättanvänt vattenfilter som renar ditt vatten från kemikalier, bakterier, virus och andra mikroorganismer som kan vara skadliga. Tar även bort dålig smak och lukt.

Läs mer

3 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: BD785RDZZ Kategorier: , GTIN: 050716043204
Beskrivning
  • Effektivt vattenfilter
  • Ger dig dricksäkert vatten
  • Tar även bort virus
  • 400 användningar

Effektivt vattenfilter som avlägsnar virus

S3 från Sawyer är ett praktiskt vattenfilter som effektivt avlägsnar alla föroreningar för att ge dig drickbart vatten var du än befinner dig. Filtret tar bort bakterier, tungmetaller och kemikalier samt virus som kan förekomma i varmare klimat eller i närheten av städer.

Sawyer S3 består av en mjuk silikonflaska med en volym på cirka 600 ml. Micro Squeeze-filtret sitter på toppen av flaskan och arbetar tillsammans med den innovativa skumrenaren inuti flaskan för att filtrera bort partiklar över 0,1 mikron.

Förutom att ta bort föroreningar neutraliserar filtret även dålig smak och lukt. S3 räcker till upp till 400 användningar och passar lika bra på utlandssemestern och på vandringen som för seriös prepping.

Kort om Sawyer

Sawyer är en amerikansk tillverkare av utomhusskyddsprodukter som sedan 1980-talet tillverkat innovativa utomhusskyddsprodukter. I utbudet hittar du allt ifrån vattenfilter och solskydd till insektsspray och första hjälpen-kit.

En av företagets främsta visioner är att ge alla världens invånare samma rätt till rent dricksvatten. Därför driver de vid sidan av den egna försäljningen en rad egna välgörenhetsprojekt för att hjälpa människor i extra utsatta situationer och områden.

Om du vill känna dig förberedd inför en krissituation är Sawyer ett bra alternativ. Deras produkter passar lika bra hemma i förrådet som i packningen på vandringen.

Fakta Sawyer S3 Foam Filter

Antal användningar: 400 st
Typ av filter: 0.1 Micron Absolute Sawyer Micro Squeeze Filter
Vikt: 0,5 kg
Volym, behållare: Ca 600 ml
Storlek: 37 x 6 x 6 cm
Filtrerar bort: Virus, bakterier, parasiter, mikroplatser, kemikalier, tungmetaller, dålig smak och lukt

Du gillar kanske också

You may also like