Coghlan's

Coghlan’s är ett kanadensiskt företag som utvecklat campingtillbehör och utrustning i över 60 år. Här hittar du allt ifrån köksredskap,

Läs mer

Coghlan’s är ett kanadensiskt företag som utvecklat campingtillbehör och utrustning i över 60 år. Här hittar du allt ifrån köksredskap, hammockar och tändstål till hygienprodukter och överlevnadsutrustning.

Här på Beredd.se hittar du ett brett utbud av produkter från detta populära varumärke. Nedan kan du läsa mer om företagets långa historia och stora produktutbud.

Historian bakom Coghlan’s

Coghlan’s Ltd grundades 1959 av Norm Coghlan i Winnipeg, Manitoba. Företagets allra första produkt blev Camp Stove Toaster och Norm märkte snart att intresset för den här typen av produkter var större än förväntat. Han valde därför att utveckla sitt produktutbud.

Sedan dess har antalet sortimentet växt stadigt och idag består det av närmare 500 produkter inom en rad olika områden. Det främsta syftet med verksamheten är helt enkelt att göra campinglivet lite enklare och roligare.

Vad erbjuder Coghlan’s?

Som tidigare nämnt erbjuder Coghlan’s mängder av produkter med fokus på camping och friluftsliv. De huvudsakliga produktkategorierna är:

  • Mat- och dryckestillbehör. I denna kategori finns allt ifrån vattentankar, dukar och grillar till köksredskap, tallrikar och muggar.
  • Fritid. Här hittar du bland annat lakan till sovsäcken, kikare, hammockar, kuddar och spel.
  • On-the-go. Exempelvis smart förvaring, karbinhakar, pannlampor, drybags, kompressionspåsar och handdukar.
  • Överlevnad och nödsituation. Visselpipor, kompass, knivar, rep, yxor och så vidare.
  • Till exempel reparationskit, tvättlinor, tejp, tältpinnar och pumpar.
  • I denna kategori finns bland annat myggnät och myggspolar.
  • Eldstartare. Här hittar du allt ifrån tändare och tändstål till tändstickor.

När ska jag välja Coghlan’s?

Coghlan’s produkter passar utmärkt för både experter och nybörjare som är ute efter högkvalitativa campingtillbehör. Varumärket erbjuder det mesta du kan behöva på campingturen för att göra den enklare, säkrare och mer bekväm.

Vanliga frågor och svar

Vilka är Coghlan’s?

Detta är ett kanadensiskt företag som utvecklat och tillverkat campingtillbehör och friluftsutrustning i över 60 år.

Vilka produkter erbjuds?

I dagsläget består utbudet av över 500 produkter inom en rad kategorier. Här hittar du allt ifrån tändstål, knivar och kökstillbehör till kompasser, hängmattor och spel.

Var kan jag köpa produkter från Coghlan’s?

På Beredd.se hittar du en mängd produkter från detta populära varumärke.

Läs mindre

Visar 1–12 av 51 resultat