Tretorn Håkull gummistövlar (unisex)

598 kr

Håkull gummistövel är idealisk för friluftsentusiaster och trädgårdsarbetare i alla väderlekar. Med 100 % vattentäthet, hållbar konstruktion i naturgummi och reflekterande detaljer för ökad synlighet. Ergonomisk design med kraftiga sulor ger utmärkt grepp på hala underlag, medan hälkicker och inbyggd hälkil säkerställer komfort och enkelhet vid på- och avtagning.

Läs mer
Beskrivning
  • 100 % vattentät: Håkull-stöveln är helt vattentät tack vare användningen av PVC-fritt naturgummi, vilket garanterar att dina fötter förblir torra i alla typer av väder.
  • Förstärkt tå och häl: Extra förstärkning i yttersula, hälkappa och tå ger stöveln ökad hållbarhet och stadga, vilket gör den utmärkt för långvarig användning.
  • Utmärkt grepp: Kraftiga sulor med inlägg i kartong och metall i mellansulan säkerställer bra grepp på hala underlag, vilket minskar risken för att halka och skada sig.
  • Komfort och passform: Inbyggd hälkil och en tight men flexibel passform garanterar hög komfort samt enkel av- och påtagning, vilket gör stöveln idealisk för dagligt bruk.
  • Reflekterande detaljer: Reflekterande detaljer på hälen ökar synligheten i mörker, vilket ökar säkerheten när du är ute under kvällar och nätter.
Storlek

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Färg

Black

Du kanske också gillar

1.394 kr
500 kr
891 kr
1.325 kr
151 kr
1.629 kr
1.631 kr