Carinthia G-LOFT® ISLG Jacket friluftsjacka (herr)

4.300 kr

ISLG Jacket från Carinthia är en optimal friluftsjacka för jägaren. Tillverkad med Sydtyrolskt loden och GORE® softshell, erbjuder den både vind- och vattenavvisande egenskaper. G-LOFT®-isoleringen ger utmärkt värmereglering. Med avtagbar huva, termofleece-krage och praktiska fickor är denna jacka ett idealiskt val för krävande utomhusaktiviteter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Avtagbar luva: ISLG har en avtagbar huva som också kan stuvas in i kragen. Huven har elastiska snören och kan justeras i två riktningar för optimal passform och skydd.
  • G-LOFT® Insulation: Med G-LOFT® 40g isolering (100% polyester) på fram- och baksidan, bidrar jackan effektivt till att reglera temperatur och fuktighet, vilket ger utmärkt värmehantering under kalla förhållanden.
  • GORE® Softshell-material: Jackans ärmar och midjeområden är tillverkade av 3-lagers GORE® softshell-material (100% polyamid). Detta gör jackan vindtät, vattenavvisande och andningsbar.
  • Lättåtkomliga fickor: Jackan är utrustad med flera fickor för ökad praktisk användning, inklusive två stora isolerade ytterfickor, två innerfickor, och två övre ärmfickor med dragkedja.
  • Ventilationssystem: Sidösömmarna har dragkedjeöppningar som fungerar som ett ventilationssystem. Detta gör att du kan reglera kroppstemperaturen när du är varm.
Färg

Olive, Urban Grey

Storlek

M, L, XL, XXL

Du kanske också gillar

1.419 kr
411 kr
-32%
Outlet
Det ursprungliga priset var: 417 kr.Det nuvarande priset är: 284 kr.
1.983 kr
298 kr
638 kr
2.922 kr
1.780 kr