Tretorn Blasia gummistövlar (dam)

1.161 kr

Tretorn Blasia gummistövlar är idealiska för stilsäkra stadsbor som inte låter regnet stoppa en. Robust konstruktion med neoprenfoder och förstärkningar gör dem otroligt hållbara i utmanande terräng, samtidigt som den eleganta designen passar i stadsmiljö.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Handgjord av FSC®-certifierat naturgummi: Blasia-stöveln är tillverkad av hållbart och miljövänligt naturgummi, vilket garanterar både kvalitet och miljöhänsyn.
  • Vattentät och snabbtorkande: Med ett neoprenfoder som är både vattentätt och snabbtorkande, håller stöveln dig torr och bekväm oavsett väderförhållandena.
  • Robust och stabil yttersula: Den robusta yttersulan med hög vridstyvhet ger utmärkt stabilitet, perfekt för utmanande terräng och säkrar ett bra grepp.
  • Bekväm och skyddande design: En mjuk toppbindning förhindrar skav, medan förstärkningar fram och bak skyddar mot tuff terräng.
  • Praktiska detaljer: Stöveln är lätt att ta på och av utan att bli smutsig tack vare dragflikar fram och bak samt en avtagbar EVA-innersula för extra komfort.
Färg

Black, Kalamata

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41

Du kanske också gillar

1.705 kr
942 kr
1.212 kr
3.194 kr
1.198 kr
662 kr
414 kr
1.598 kr