Black Diamond Absolute Mitts (unisex)

1.715 kr

Det finns kyla och det finns kyla. Tillhör du kategorin människor som tar dig ut oavsett hur många minusgrader termometern visar är det Black Diamonds Absolute Mitts vantar du ska ha.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Klarar kyla ner till -40ºC
  • Vattentäta
  • Avtagbart foder
  • Sömmar av Kevlar®
  • Läderförstärkta tummar

Tumvanten för vinterexpeditionerna

Black Diamond Absolute Mitts tumvantar är anpassade för temperaturer mellan -28ºC och -40ºC. Det är de extrema expeditionerna, aktiviteterna och äventyrens vintervante. Det är vanten som kommer att hålla dig varm i de mest ogästvänliga temperaturerna och omständigheterna.

Två i ett med ett skal av Pertex Quantum®

Tumvanten består av två delar, en inner- och en yttervante. Innervanten är ett foder som består av 200 g PrimaLoft® Kodenshi och ett tjockt lager fleece. Yttervanten är en skalvante av Pertex Quantum®, även ytterhandsken har ett isolerande lager bestående av 340 g PrimaLoft® Kodenshi.

Det yttersta lagret är getläder som sytts med Kevlar®, tummen har ett förstärkt lager läder för att vara extra slittåligt. Vanten är 100 % vattentät tack vare GORE-TEX® som låter materialet andas för att transportera bort fukt.

Black Diamond älskar bergen

Black Diamonds kontor ligger vid foten av ett berg, och ingen plats skulle kunna vara mer passande för företaget än vid berget och äventyrets start. De erbjuder en stor bredd av produkter och hjärtat av allt är övertygelsen att väder inte ska stoppa dig från din expedition. I deras sortiment hittar du allt du behöver för klättring, skidåkning och terränglöpning. Produkterna testas ständigt av medarbetarna som alla spenderar sin lediga tid på berget, oavsett väder, vind och temperatur.

Fakta Black Diamond Absolute Mitts (unisex)

Vikt: 424 g/pa
Material: PrimaLoft® Kodenshi, Pertex Quantum® Getläder, GORE-TEX®
Temperatur: Från -28ºC till -40ºC
Vattentät: Ja
Säsong: Vinter
Storlek: XS-S
Färger: Black
Färg

Black

Storlek

XS, S, M

Du gillar kanske också

You may also like