Black Diamond Women’s Session Knit Mitts (dam)

600 kr Rek. pris: 1.131 kr

Stickade vantar med moderna material och teknologier ger en varm vardagsvante utöver det vanliga.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Maximal andningsförmåga
  • Stickad baksida och mudd
  • Flexibla och rörelsefrihet
  • Vattenavstötande

Gammalt möter nytt

Black Diamond har tagit det bästa från de gamla stickade vantarna och adderat moderna material för att få fram en tumvante som passar många i deras vardag. Mudden på vanten och baksidan av handen är stickade. Baksidan av handen har ett mönster som uppmuntrar till flexibilitet och rörelsefrihet.

Den stickade mudden är bred för att erbjuda bekvämlighet och säkerhet. Den smiter åt runt handleden och gör det enkelt att få plats med vanten under jackans ärm. Passformen är en stor fördel med vanten.

En vante för vardagen

I vardagen behöver vi ofta flexibilitet samtidigt som vi eftersöker bekvämlighet. De stickade delarna och getläder erbjuder maximal andningsförmåga samtidigt som det står emot fukt. Dina händer håller sig varma och torra.

Black Diamond från topp till tå

Black Diamond erbjuder ett stort och brett sortiment som riktar in sig på äventyr och friluftsliv. Deras mål är att fortsätta utmana och utveckla branschen och produkterna, både vad det gäller material och teknologier.

När Black Diamond grundades var det ett företag som riktade in sig på produkter för äventyret och bergen. Idag kan du klä dig helt i Black Diamond från huvudet ner till fötterna, och de har kläder som passar både i vardagen och i de lite mer extrema situationerna. Företaget erbjuder även utrustning i form av bland annat tält, lampor, väskor och stavar.

Fakta Black Diamond Women’s Session Knit Mitts (dam)

Vikt: 135,2 g/par
Material: PrimaLoft®, Getläder
Säsong: Vinter
Passar vid temperatur: -12°C till -1°C
Storlekar: XS – S
Färger: Bordeaux

Du gillar kanske också

You may also like