Smartwool Kids Wintersport Stripe (barn)

154 kr

Temperaturreglerande skidstrumpa av merinoull för barn med lätt stötdämpning vid foten, vaden och skenbenet. Passar lika bra för skidåkning som för andra vinteraktiviteter.

Läs mer
Beskrivning
  • Skidsocka för barn av mjuk merinoull
  • Lätt stötdämpning för extra komfort
  • Temperaturreglerande och antibakteriell
  • Håller fötterna varma och torra

Andningsbar skidsocka för barn med stötdämpning

Smartwool Kids Wintersport Stripe är en temperaturreglerande skidstrumpa i hög modell som passar bra för vinteraktiviteter även i mycket låga temperaturer. Strumpan är tillverkad av varm och mjuk merinoull samt syntetfiber som gör den extra slitstark och snabbtorkande.

Den höga modellen i kombination med det specialutformade tåpartiet gör att Wintersport Stripe sitter skönt inuti skon eller pjäxan. Strumpan har också lätt stötdämpning vid både foten, vaden och skenbenet för extra komfort.

Fördelarna med sockor av merinoull

Merinoull kommer från merinofåret och är den mjukaste typen av bomull som inte kliar mot huden. De krulliga ullfibrerna håller kvar kroppsvärmen samtidigt som de effektivt leder bort fukt för att hålla dig torr. Ull är dessutom naturligt antibakteriellt för att motverka dålig lukt.

För att ge dig en extra funktionell strumpa är Smartwools sockor ofta tillverkade av en blandning av merinoull och syntetfiber. Det gör dem extra slitstarka, men också mycket snabbtorkande.

Välj rätt storlek på barnsockorna

Smartwools barnsockor finns i storlekarna XS – L. Nedan kan du se vilka europeiska storlekar detta motsvarar.

XS22 – 25
S26 – 28
M29 – 32
L33 – 36

Viktiga skötseltips för merinoull

För att dina ullplagg ska bibehålla sina egenskaper är det viktigt att du sköter om dem. Undvik gärna att tvätta dem för ofta, i många fall räcker det med vädring för en snabb uppfräschning. Tvätta alltid i låga temperaturer med milda tvättmedel och låt helst lufttorka (även om vissa plagg tål torktumling på låg värme).

Smartwool tillverkar kvalitativa funktionsplagg

Det amerikanska företaget Smartwool har tillverkat skidsockor, strumpor och andra funktionsplagg av högsta kvalitet i snart tre decennier. Det har gjort dem till ett populärt val bland friluftsmänniskor världen över, inte minst i Sverige.

Fakta Smartwool Kids Wintersport Stripe

Modell:Över vaden
Material:74% merinoull, 25% nylon, 1% elastan
Storlek:XS – L

Du gillar kanske också

You may also like