Smartwool Women’s Ski Targeted Cushion (dam)

231 kr Rek. pris: 350 kr

Lätt och stötdämpande skidstrumpa av merinoull med ventilerande meshzoner, sömlöst tåparti och bred passform för extra komfort.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Lätt och slitstark skidstrumpa av merinoull
  • Stötdämpning vid häl, trampdyna och smalben
  • Sömlöst tåparti
  • Bred passform för extra komfort
  • Ventilerande meshzoner

Stötdämpande skidsocka för dam

Om du gärna spenderar långa dagar i skidbacken kan Women’s Ski Targeted Cushion från Smartwool vara en bra investering. Den här höga skidstrumpan är tillverkad av mjuk och slitstark merinoblandning som håller dig varm och torr i de flesta klimat.

Den något bredare passformen i kombination med stötdämpningen vid hälen, trampdynan och smalbenet gör strumpan extra skön att bära inuti pjäxan. Du har också ett sömlöst tåparti samt flera ventilerande meshzoner som bidrar till en oslagbar komfort i backen.

Luktbeständiga skidsockor i merinoull

Merinoullens luktbeständiga egenskaper gör materialet utmärkt att använda i olika typer av funktionskläder, framför allt strumpor och sockor. Det förebygger dels obehagliga odörer samtidigt som du inte behöver tvätta plagget lika ofta.

Utöver det har merinoull en utmärkt andningsförmåga samtidigt som det är mjukt och skönt mot huden. Oavsett om du ska ut på en vandring i lite varmare klimat eller spendera en heldag i skidbacken är sockor i merinoull ett bra val.

Storleksguide för Women’s Ski Targeted Cushion

Skidstrumpan Women’s Ski Targeted Cushion kommer i tre storlekar; S, M och L. Nedan kan du se vilka svenska storlekar detta motsvarar.

S 34 – 37
M 38 – 41
L 42 – 45

Vilka är Smartwool?

Smartwool grundades 1994 och är en amerikansk tillverkare av funktionsplagg. Mest kända är de för sina strumpor och skidsockor av mjuk, men slitstark merinoblandning som passar lika bra för utförsåkning och längdåkning som för vandring och vardagsbruk.

Fakta Smartwool Women’s Ski Targeted Cushion

Modell: Över vaden
Material: 60% merinoull, 37% nylon, 3% elastan
Storlek: S – L
Färg

Blå, Svart

Storlek

S, M

PS-ID

KL151

Du gillar kanske också

You may also like